aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Διέγραψε τον δεύτερο από τους έξι «κομμένους»

ΑΕΚ: Διέγραψε τον δεύτερο από τους έξι «κομμένους»

Το όνομα του Φρέντρικ Χάουγκεν (φωτό αριστερά) διαγράφηκε χθες από τις εκκρεμότητες της ΑΕΚ σχετικά με το ρόστερ της περασμένης σεζόν. Χθες ανακοινώθηκε το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές, κάτι που τον κατατάσσει δεύτερο στην εξάδα των παικτών που τέθηκαν εκτός πλάνου, και αποτελεί παρελθόν. Προηγουμένως, στις 27 Ιουλίου, λύθηκε η συνεργασία με τον Έκτορ Μαρτίνεθ Τόρες (φωτό δεξιά) και πλέον μένουν άλλα τέσσερα ονόματα.

Ο σύλλογος της Λάρνακας ελπίζει ουσιαστικά ότι οι Γιανς Τέουνκενς, Τομ Χέιτλι, Νιλς Σούντερντεν και Νάντο Γκαρσία θα βρουν ομάδα να συνεχίσουν την καριέρα τους. Κάτι που θα κάνει πιο εύκολο το σπάσιμο του συμβολαίου τους με τους Λαρνακείς.
Βρισκόμαστε στις 11 Αυγούστου και πλέον αδειάζει η κλεψύδρα του χρόνου για τους τέσσερις ποδοσφαιριστές, καθώς η καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδος πλησιάζει στο τέλος της (στις πλείστες ευρωπαϊκές χώρες). Από τη στιγμή που, για αγωνιστικούς λόγους, δεν συμφέρει στους ίδιους να μπουν στη ναφθαλίνη και απλώς να πληρώνονται, οι προσπάθειές τους για εξεύρεση νέας ποδοσφαιρικής στέγης αναμένεται να εντατικοποιηθούν.

Από εκεί και πέρα, οι κιτρινοπράσινοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους για να είναι πανέτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Την Παρασκευή 20 Αυγούστου θα υποδεχτούν τη Δόξα στο ΑΕΚ Αρένα σε ματς που θα αρχίσει στις 19:00. Εξ ου και το φιλικό με τον Ολυμπιακό, που ήταν αρχικά ορισμένο για την Κυριακή 15 Αυγούστου, μεταφέρθηκε την Παρασκευή 13 του ίδιου μήνα, επίσης στις 19:00. Πρόβα τζενεράλε δηλαδή, μία εβδομάδα πριν την αφετηρία των κιτρινοπράσινων στις επίσημες υποχρεώσεις της σεζόν 2021-22.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ