aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Δεν ζουν στον κόσμο τους, έτοιμη για μάχη με τους πρωταθλητές

ΑΕΚ: Δεν ζουν στον κόσμο τους, έτοιμη για μάχη με τους πρωταθλητές

Στην ΑΕΚ, δεν ζουν στον κόσμο τους! Απεναντίας, ξέρουν ότι μπορεί ο Απόλλων να τελείωσε τη δουλειά και να μετρά αντίστροφα για τη στέψη, ωστόσο ούτε παρασύρονται και πρωτίστως, ούτε έχουν στο μυαλό πως η αποστολή τους θα έχει λιγότερο βαθμό ετοιμότητας σε σχέση με προηγούμενες. Το είπε, εξάλλου, με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ο Νταβίδ Μπαντία: «Ο αντίπαλος είναι πιο επικίνδυνος χωρίς πίεση».

Οι Λαρνακείς, έχουν προετοιμαστεί για να δώσουν άλλη μία γερή μάχη στο στάδιο της Λεμεσού, έχοντας ως αποκλειστικό στόχο τη νίκη, η οποία ενδεχομένως να τους χαρίσει την προνομιούχα δεύτερη θέση στο φινάλε. Αυτό θα συμβεί, υπενθυμίζουμε, σε περίπτωση που την ίδια ώρα ο ΑΠΟΕΛ στραβοπατήσει απέναντι στην Πάφος FC.

Τρίποντο και μόνο τρίποντο είναι λοιπόν το σύνθημα στην ομάδα της Λάρνακας, ολοκληρώνοντας με το κεφάλι ψηλά τη γεμάτη ανατροπές φετινή αγωνιστική περίοδο. Μία σεζόν κατά την οποία βίωσαν σχεδόν τα πάντα. Λέτε, ο επίλογος να επιφυλάσσει άλλη μία; Η απάντηση, βεβαίως, όταν οι δείκτες των ρολογιών δείξουν 21:00. Από τη στιγμή που το δεύτερο χαρτάκι που γράφει Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει βρει κάτοχο, θα παλέψουν μέχρι το φινάλε, γνωρίζοντας ότι η… μπάλα δεν βρίσκεται αποκλειστικά στα δικά τους πόδια.

Ο Καταλανός προπονητής έδωσε τις κατευθυντήριες (αγωνιστικές) γραμμές στους ποδοσφαιριστές του, σκιαγράφησε τα δυνατά και τρωτά σημεία του αντιπάλου, προσδοκώντας ότι οι εντολές που έδωσε θα βρουν πιστή εφαρμογή στο στάδιο της Λεμεσού. Θα είναι μεγάλη υπόθεση για την ΑΕΚ εάν καταφέρει να «δαμάσει» για τρίτη φορά φέτος τους πρωταθλητές καθώς, ανεξαρτήτως τελικής κατάταξης, θα έχει να λέει ότι δεν υπέκυψε ούτε μία φορά στις ορέξεις του. Υπενθυμίζουμε πως οι κιτρινοπράσινοι μετρούν δύο νίκες και μία ισοπαλία κόντρα στο σύνολο του Τσόρνιγκερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ