aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Δεν ξεπέρασε την υψοφοβία

ΑΕΚ: Δεν ξεπέρασε την υψοφοβία

Η ΑΕΚ πήγε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και πήρε «διπλό» στην πρεμιέρα των πλέι οφ, τη στιγμή που η Ανόρθωση ήταν στα φόρτε της. Μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους πέντε βαθμούς και έδειχνε έτοιμη για το βήμα παραπάνω.

Αμέσως μετά, στην έδρα της, σ’ ένα ματς που βάσει της εξέλιξής του έμοιαζε δικό της, κατάφερε να το χάσει. Έδειξε σημάδια υψοφοβίας, τα οποία δεν ξεπέρασε και στο Τσίρειο απέναντι στον Άρη, δεχόμενη δεύτερη σερί ήττα.

Πλέον, η διαφορά από την κορυφή είναι στους επτά βαθμούς. Έχασε αυτομάτως τη δυνατότητα να έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση τίτλος, εάν νικούσε στα δύο παιχνίδια τον Απόλλωνα. Ξεκάθαρα, λοιπόν, η ομάδα της Λάρνακας στις κρίσιμες στιγμές, στα μεγάλα θέλω, δηλώνει απούσα. Δεν μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω, αυτό που θα της επιτρέψει να διεκδικήσει μια μεγάλη επιτυχία.

Κάπως έτσι έφτασε στο διαζύγιο με τον Νταβίδ Καταλά και ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα, με την ελπίδα ότι θα βρει τον δρόμο προς την επιτυχία ξανά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ