aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: «Δεν βγήκα για τρεις μέρες από το σπίτι»

ΑΕΚ: «Δεν βγήκα για τρεις μέρες από το σπίτι»

Ο πρόεδρος της καλαθοσφαιρικής ΑΕΚ, Ανδρέας Λευκαρίτης τοποθετήθηκε σήμερα στο facebook με αφορμή το «εφιαλτικό», όπως το χαρακτήρισε, Σαββατοκύριακο για το σύλλογο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Αναλυτικά: «Όντως ήταν ένα εφιαλτικό Σαββατοκύριακο για τις ομάδες μας.  Εδώ και τρείς ημέρες δεν βγήκα από την πόρτα του σπιτιού μου από στεναχώρια. Μιλάω πάντα τόσο για την καλαθόσφαιρα όσο και για το ποδόσφαιρο.

Καταλαβαίνω τον προβληματισμό όλων των φιλάθλων μας και συμμερίζομαι τις απόψεις αρκετών. Όλοι θέλουμε τις ομάδες μας να κερδίζουν και κυρίως θέλουμε τις ομάδες μας να παίζουν καλό ποδόσφαιρο και καλή καλαθόσφαιρα. Από την άλλη μεριά όμως, η εξύβριση και οι άσχημοι χαρακτηρισμοί προς τα πρόσωπα αυτών που έφεραν την ομάδα μας μέχρι εδώ, δηλαδή να πρωταγωνιστούν, είναι περιττοί.

Νομίζω ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και πιστέψετε με ότι αφιερώνουν απεριόριστες ώρες από τις δουλειές τους και από τις οικογένειες τους για να λύσουν όλα τα προβλήματα. Προβλήματα, δεν υπάρχουν μόνο όταν δεν είμαστε καλοί, αλλά υπάρχουν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς».

15388568_10154094774286439_950225786_o

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ