aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Δεν το ξέχασε ο Καταλά

ΑΕΚ: Δεν το ξέχασε ο Καταλά

Στην ΑΕΚ και πολύ περισσότερο ο Νταβίδ Καταλά, δεν ξέχασαν τον αγώνα του πρώτου γύρου απέναντι στη Δόξα. Η επικείμενη αντίπαλος, χωρίς κανένα κόμπλεξ, όχι μόνο είχε κοιτάξει στα μάτια τους Λαρνακείς μέσα στο «σπίτι» τους, αλλά θα μπορούσε να φύγει με περισσότερους από ένα βαθμό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Τα αγωνιστικά τότε δεδομένα, βεβαίως, ήταν διαφορετικά και αναφερόμαστε κυρίως στις ποιοτικές προσθήκες που ακολούθησαν, ωστόσο στην ομάδα της Λάρνακας λένε πως ούτε παρασύρονται, ούτε εφησυχάζουν.

Αντιμετωπίζουν το αυριανό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Μακάρειο Στάδιο, όπως όλα τα υπόλοιπα. Δηλαδή, με την ίδια σοβαρότητα και συγκέντρωση. Μόνο έτσι, σύμφωνα με τους Λαρνακείς, μπορούν να φύγουν από την προσωρινή έδρα της ομάδας της Κατωκοπιάς με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές και να ανέβουν στην κορυφή της βαθμολογίας, περιμένοντας την έκβαση του αγώνα που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα μεταξύ του Εθνικού και του Απόλλωνα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, ενημερώθηκε εκ νέου χθες για την κατάσταση των Τιάγκο, Εγγλέζου, Ναούμ και αναλόγως θα κινηθεί για τον καταρτισμό της ενδεκάδας και τους παίκτες που θα βρίσκονται στον πάγκο. Εννοείται πως θα εμπιστευτεί μονάχα αυτούς που είναι πανέτοιμοι και σε αυτήν την «κατηγορία», πολύ δύσκολα θα βρίσκονται και οι τρεις προαναφερθέντες. Έτσι και αλλιώς, δεν είναι στις πρώτες επιλογές του. Υπενθυμίζουμε πως δεν υπολογίζεται στο ματς της 12ης αγωνιστικής ο Τόμοβιτς, επομένως θα «σπάσει» το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας που συνέθετε με τον Μιλίτσεβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ