aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΕΚ: Δεν τελείωσε από την Ευρώπη

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Το όνειρο της Πετρολίνα ΑΕΚ για είσοδο στη φάση των ομίλων του Basketball Champions league έμενε ανεκπλήρωτο μετά τις δύο ήττες από την Κλουζ- Ναπόκα και η ομάδα της Λάρνακας θα περιοριστεί σε αυτούς του Europe Cup. Βασικότερη αιτία ήταν ο βαθμός ετοιμότητας των κιτρινοπράσινων.

Ο ένας μήνας επιπλέον προετοιμασίας που είχαν οι Ρουμάνοι σε σχέση με την κυπριακή ομάδα, είναι ένα τεράστιο χρονικό διάστημα, ειδικά όταν πρόκειται για την αρχή μιας αγωνιστικής περιόδου. Βέβαια, δεν ήταν μόνο αυτό. Ήταν και το γεγονός ότι ο προπονητής Λίνος Γαβριήλ δεν είχε σε όλο το διάστημα της προετοιμασίας όλο του το υλικό στη διάθεση του.

Έλειπαν οι διεθνείς και επομένως πολλά πλάνα του έμειναν ασυμπλήρωτα. Ωστόσο, είναι κάτι παραπάνω και από άξιο επισήμανσης η πολύ καλή παρουσία της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα που έγινε στη Ρουμανία. Το να μένουμε όμως άλλο στο τι έγινε στα παιχνίδια με την Κλουζ, πλέον δεν έχει και καμιά σημασία.

Αυτό που μετρά, είναι το παραπέρα και όσον αφορά την Ευρώπη, η ΑΕΚ δεν τελείωσε από αυτήν. Συνεχίζει στους ομίλους του Europe Cup, εκεί όπου πέρσι έκανε μια ονειρεμένη πορεία, κάτι που θέλει να επαναλάβει και στη φετινή χρονιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ