aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία

ΑΕΚ: Δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία

Για όσους γνώριζαν πρόσωπα και καταστάσεις στην ΑΕΚ, δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία η απόφαση για τη μη συνέχιση της συνεργασίας με τον Νταβίδ Μπαντία. Ο Καταλανός προπονητής ενημερώθηκε χθες από τον Τσάβι Ρόκα πως αποχωρεί, παρά το γεγονός πως πανηγύρισε ένα μόλις 24ωρο προηγουμένως την κατάληψη της δεύτερης θέσης που εξασφάλισε το εισιτήριο της συμμετοχής στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Οι συμβατικές δεσμεύσεις ολοκληρώνονταν τέλος του τρέχοντος μήνα, με τον ίδιο να δήλωνε άγνοια για το μέλλον του, όταν ρωτήθηκε σχετικώς μετά από το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα. Ο 47χρονος κόουτς προφανώς και δεν ζούσε σε άλλον κόσμο. Αντλούσε τα μηνύματα που έρχονταν και αυτά, μόνο λίγα δεν ήταν από τις 6 Μαΐου κι εντεύθεν.

Όταν, δηλαδή, απέτυχε να διαχειριστεί τις διπλές αναμετρήσεις με αντίπαλο τον Εθνικό και μοιραία, η ΑΕΚ δεν προκρίθηκε στον τελικό κυπέλλου. Τα μαύρα σύννεφα πύκνωσαν για τα καλά, η διοίκηση και ο κόσμος έχασαν την εμπιστοσύνη τους, με αποτέλεσμα το φινάλε της σεζόν να φέρνει μία αναμενόμενη απόφαση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ