aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Δεν είναι τυχαία η επιλογή Φαράζ

ΑΕΚ: Δεν είναι τυχαία η επιλογή Φαράζ

Η προδιαγραφόμενη απόκτηση του Ιμάντ Φαράζ φέρνει αλλαγές στον σχεδιασμό της ΑΕΚ. Το γεγονός ότι ο Γάλλος εξτρέμ είναι 22 ετών και κατά συνέπεια θα πάρει θέση στον κατάλογο Β δεν είναι τυχαίο. Πλέον, ανοίγει ο δρόμος για άλλη μία μετεγγραφή καταλόγου Α και ο Τσάβι Ρόκα προτίθεται να την εξαντλήσει με την απόκτηση μέσου.

Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής θέλει να προσδώσει δημιουργικότητα στη μεσαία γραμμή, άλλωστε η δυστοκία στα προηγούμενα φιλικά (το χθεσινό με τον Ολυμπιακό έληξε 3-3) δεν πέρασε απαρατήρητη από κανέναν. Μπορεί η ομάδα να διαθέτει πλέον τετράδα ικανών σέντερ φορ, όπως οι Ιβάν Τρισκόφσκι, Ματ Ντάρμπισαϊαρ, Χοσέ Ρόμο και Βίκτορ Ολουντάζι, αλλά για να σκοράρουν θα πρέπει η μπάλα να φτάνει σωστά σε αυτούς.

Έτσι, με το που θα οριστικοποιηθεί η απόκτηση του Φαράζ, ο οποίος βρίσκεται προ των πυλών, ο Ρόκα θα επιδιώξει να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό των Λαρνακέων μέσο με τα κατάλληλα αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Απομένουν λοιπόν 18 ημέρες έως την εκπνοή της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου και η ΑΕΚ θα σπρώξει τις επόμενες ημέρες για την ολοκλήρωση των δύο κινήσεων.

Ίσως όμως να γίνει και προσθήκη τερματοφύλακα κάτω των 22 ετών, αφού είναι γνωστό μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ανδρέα Παρασκευά πως εξετάζεται το ενδεχόμενο. Κάτι που άλλωστε ανέφερε σε δηλώσεις του προ μίας εβδομάδας ο εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου της Λάρνακας, Κυριάκος Δημητρίου: «Θα δούμε πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα και ανάλογα θα αποφασίσουμε. Δεν έχουμε πάρει τελεσίδικη απόφαση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ