aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Δεν είναι όλοι… Λέντες!

ΑΕΚ: Δεν είναι όλοι… Λέντες!

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ αρχίζει από τον Πίριτς, ο οποίος παραδίδει τη σκυτάλη στον Γκουστάβο Λέντες. Στο πρωτάθλημα ο Βόσνιος τερματοφύλακας δεν έχει χάσει δευτερόλεπτο (μετρά 1254 λεπτά συμμετοχής σύμφωνα με την ΚΟΠ), ενώ ο Πορτογάλος μέσος ακολουθεί με 1095 λεπτά κι είναι ο δεύτερος στη σχετική λίστα μπροστά από τον Μιλίτσεβιτς (1048 λεπτά).

Ο Λέντες κατέγραψε την πρώτη του απουσία στο Παραλίμνι, αφού δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Ένωση περισσότερο για προληπτικούς λόγους, όμως οι ενοχλήσεις συνεχίζονται, και έτσι θα μείνει εκτός και από τον αγώνα απέναντι στη Δόξα. Πρόκειται σίγουρα για έναν πονοκέφαλο για τον Χοσέ Λουίς Όλτρα, ο οποίος έχει αρκετές επιλογές για να τον αντικαταστάσει, αλλά δεν είναι όλοι… Λέντες.

Εκτός από μια ντουζίνα ματς στο πρωτάθλημα ο κιτρινοπράσινος μέσος μετρά άλλη μία στην Ευρώπη (10 ματς στο Γιουρόπα Λιγκ και 2 στο Τσάμπιονς Λιγκ). Ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για τον ποδοσφαιριστή που δεν βγαίνει από τον αγωνιστικό χώρο παρά μόνο για να… αποθεωθεί.

Στην περσινή σεζόν έπαιξε 30 φουλ ματς κι έγινε αλλαγή στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα με τον Απόλλωνα κι ενώ το σκορ ήταν ήδη 4-1, ενώ το ίδιο έγινε και με αντίπαλο τη Δόξα για ένα δεκάλεπτο όλο κι όλο, όταν το σκορ ήταν ακριβώς το ίδιο (4-1).

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ