aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Δεν διαπραγματεύεται την κορυφή

ΑΕΚ: Δεν διαπραγματεύεται την κορυφή

Αγώνας μίας επιλογής για πολλούς και άκρως σημαντικούς λόγους είναι ο σημερινός για την ΑΕΚ. Λίγες μόλις μέρες μετά την πρώτη (και βαριά) ήττα έπειτα από 2,5 μήνες απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, θέλει να «απαντήσει» άμεσα, αποδεικνύοντας πως το πρόσφατο 90λεπτο στον θεσμό του Κυπέλλου, αποτέλεσε κακή παρένθεση. Ότι διδάχθηκε από τα λάθη της και βλέπει τη συνέχεια με αισιοδοξία.

Αντιμετωπίζει τον Άρη στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και αναμφίβολα, φτάνοντας στο τρίποντο, θα «φωνάξει» ότι δεν έχασε τον προσανατολισμό της και πρωτίστως, δεν είναι διατεθειμένη να διαπραγματευτεί την παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας. Φέρνοντας εις πέρας την αποστολή, αυτομάτως ανεβάζει σε διψήφιο αριθμό τη διαφορά που τη χωρίζει από τον Άρη (+10), διατηρεί την εξαιρετική συγκομιδή εντός έδρας (8-1-0) και με ανεβασμένο ηθικό, θα στρωθεί στη δουλειά ενόψει των αγώνων κόντρα σε δύο ομάδες της Λευκωσίας (Ολυμπιακός 20/1, ΑΠΟΕΛ 28/1).

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ