aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Δεν αργούν και οι επόμενες ανακοινώσεις

ΑΕΚ: Δεν αργούν και οι επόμενες ανακοινώσεις

Νέα τροπή πήρε χθες η υπόθεση της μετεγγραφής του Όμρι Άλτμαν από την ΑΕΚ στη Χάποελ Τελ-Αβίβ, καθώς ο Ισραηλινός δεν πέρασε τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Πλέον η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στην πατρίδα του είναι στον «αέρα», χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως δεν θα πραγματοποιηθεί.

Κάθε άλλο, αφού όπως μεταδίδουν τα Μέσα στη γειτονική χώρα, η διοίκηση της Χάποελ είναι έτοιμη να προχωρήσει σε πρόταση με ρήτρα στο συμβόλαιο, με δικαίωμα αποδέσμευσης σε περίπτωση που ο τραυματισμός του δεν του επιτρέψει να προσφέρει τα αναμενόμενα. Θυμίζουμε, οι Λαρνακείς έχουν συναινέσει στη μετεγγραφή του Άλτμαν, με την προϋπόθεση ασφαλώς να πάρουν το ανάλογο οικονομικό αντάλλαγμα, το οποίο σύμφωνα πάντα με τους Ισραηλινούς κυμαίνεται μεταξύ 350-400 χιλιάδων ευρώ.

Από εκεί και πέρα, ο μετεγγραφικός σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ο Τσάβι Ρόκα σήκωσε μανίκια και αναζητά τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές που θα οδηγήσουν την ΑΕΚ σε νέες επιτυχίες. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα αργήσουν και οι επόμενες ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών, μετά από αυτή της απόκτηση του Βαλεντίν Ρομπέρζ, οι οποίες ενδέχεται να είναι και μαζικές, με δεδομένο ότι στις 27 Ιουλίου οι κιτρινοπράσινοι θα δώσουν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι τους.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής βρίσκεται σε επαφές με παίκτες που θεωρεί ότι μπορούν να προσφέρουν, ενώ με κάποιες περιπτώσεις οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο. Όπως προκύπτει, μια εκ των περιπτώσεων αφορά κεντρικό επιθετικό, με τον οποίο ο Ρόκα είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Πρόκειται για τον Φραν Σολ, που ανήκει στην Ντιναμό Κιέβου και πέρσι αγωνιζόταν ως δανεικός στη Μάλαγα.

Όσον αφορά το πλάνο ενίσχυσης του Ισπανού, αυτό δεδομένα περιλαμβάνει την απόκτηση τουλάχιστον ενός ακραίου επιθετικού, ενδεχομένως και περισσότερων, αναλόγως με το αν θα παραμείνουν ή όχι οι Όμρι Άλτμαν και Ιμάντ Φαράζ. Για τον δεύτερο υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού, ωστόσο για την ώρα δεν έχει κατατεθεί κάποια πρόταση. Εφόσον αυτό το ενδιαφέρον πάρει επίσημη μορφή, τότε η ΑΕΚ δεν θα ήταν αρνητική σε παραχώρησή του εάν ικανοποιηθεί οικονομικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ