ΑΕΚ: Δεν ανησυχούν και συστήνουν υπομονή

Θέλουν να βελτίωση στο σημερινό φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στην ΑΕΚ, περιμένουν πως στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ (19:00-ΓΣΠ), θα δουν την ομάδα τους να παρουσιάζει πολύ καλύτερη αγωνιστική εικόνα σε σχέση με το προηγούμενο απέναντι στον Απόλλωνα. Ο Νταβίντ Κανέδα τα είπε με τους ποδοσφαιριστές, εξήγησε τα λάθη και θεωρεί ότι το προηγούμενο φιλικό τεστ αποτέλεσε απλά μία παρένθεση.

Αντιλαμβάνεται την κούραση που κουβαλούν, ιδιαίτερα κατά την περασμένη εβδομάδα όπου οι προπονήσεις ήταν διπλές και ενδιάμεσα έδωσαν δύο φιλικά. Υπενθυμίζουμε πως οι Λαρνακείς θα ολοκληρώσουν τον κύκλο των φιλικών αγώνων την επόμενη εβδομάδα. Θα τα πουν με τον Ολυμπιακό (Τρίτη) και τη ΑΕΛ (Πέμπτη), ισάριθμες φορές στην Αρένα».

Οσον αφορά στην ενίσχυση, θα γίνουν άλλες πέντε μετεγγραφές. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, ανέφερε χθες ο μετεγγραφικός σχεδιασμός θα ολοκληρωθεί σε ένα μήνα, καλώντας τους φίλους της ομάδας να μην ανησυχούν για το γεγονός ότι έγιναν μέχρι στιγμής δύο προσθήκες. Ερωτηθείς για τον Χοσέ Ναράνχο, είπε: «Ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει. Όσο δεν υπάρχει κάτι επίσημο δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Τενερίφη». Συνεχίζοντας, ανέφερε πως έγινε μία συζήτηση με άνθρωπο που θα φέρει στην Κύπρο τον Παναθηναϊκό για να δώσει φιλικά ματς.

ΜΕΣΩΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ