aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Χρειάζεται μεταμόρφωση...

ΑΕΚ: Χρειάζεται μεταμόρφωση…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι συνεχόμενοι τραυματισμοί στην ΑΕΚ επηρεάζουν τόσο την ομάδα ως σύνολο όσο και τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ που θέλει να παρατάξει επιτέλους μία ενδεκάδα χωρίς προβλήματα και απουσίες. Πράγμα σπάνιο για τη φετινή ΑΕΚ… Κι αυτό είναι ένα θέμα που αγγίζει τους υπεύθυνους του προπονητικού τιμ σε μεγάλο βαθμό. Η ομάδα της Λάρνακας για να μπορέσει να δει καλύτερες μέρες πρέπει να βελτιωθεί αισθητά. Πρέπει να μεταμορφωθεί καλύτερα, μιας και η εικόνα της κόντρα στη Δόξα ήταν τραγική.

Η διακοπή φέρνει για τους «κιτρινοπράσινους» δυο θετικά στοιχεία. Το ένα είναι ότι υπάρχει χρόνος οι παίκτες που είχαν προβλήματα ή που δεν ήταν 100% έτοιμοι να μπορέσουν να επανέλθουν στον βαθμό που πρέπει και το δεύτερο ο Ιδιάκεθ να δουλέψει στις αδυναμίες της ομάδας περισσότερο. Ο Βάσκος δείχνει να είναι και αυτός μπερδεμένος για το τι πρέπει να κάνει για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του. Το ψάχνει όμως και αυτό φαίνεται από την αλλαγή συστήματος στο τελευταίο ματς.

Μία αλλαγή που δεν έφερε την παραμικρή βελτίωση. Ο πονοκέφαλος τη δεδομένη στιγμή είναι οι πολλοί τραυματισμοί, με τους Γιάννου, Τρισκόφσκι, Σάστρε και Ακοράν να είναι παροπλισμένοι. Ο τελευταίος πιο σοβαρά όπως φαίνεται. Ο Σάστρε κατά πάσα απιθανότητα προλαβαίνει την αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα, ενώ οι άλλοι δυο πέρασαν από εξετάσεις χθες και θα διαφανεί ίσως και από βδομάδας. Επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει ακόμη για το πότε υπολογίζεται να είναι έτοιμοι.

Από χθες οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στις προπονήσεις και αυτή η βδομάδα αναμένεται να είναι πιο χαλαρή. Από τη μία υπάρχει η απουσία κάποιων διεθνών και η έλλειψη αγωνιστικής δράσης και οι προπονήσεις των επόμενων ημερών θα είναι πιο χαλαρές. Πάντως, η διοίκηση ήταν και είναι έντονα προβληματισμένη από την εμφάνιση και όσα συμβαίνουν τις τελευταίες βδομάδες και κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να μην επαναληφθούν παρόμοιες εμφανίσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ