aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Χωρίς πέντε παίκτες κόντρα στην Ομόνοια

ΑΕΚ: Χωρίς πέντε παίκτες κόντρα στην Ομόνοια

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η ΑΕΚ στην αναμέτρηση με την Ομόνοια στο ΓΣΠ αύριο Κυριακή (6/1). Η ομάδα του Αντόνι Ιραόλα αναμένεται να έχει πέντε παίκτες εκτός μιας και είναι τραυματίες οι Μοϊσόφ, Ασούμπρε και Αντωνιάδης και δύσκολα θα προλάβει κάποιος εξ αυτών να είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Εκτός είναι επίσης ο τιμωρημένος Χέφελ αλλά και ο Απόστολος Γιάννου ο οποίος κλήθηκε στην εθνική Αυστραλίας για το Ασιατικό κύπελλο και θα απουσιάσει 15 μέρες τουλάχιστον. Οι απουσίες θα φέρουν και κάποιες διαφοροποιήσεις και αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Η απουσία του Χέφελ αναμένεται να επαναφέρει τον Λαρένα στο αρχικό σχήμα, ενώ θέση διεκδικεί και ο Φακούντο Γκαρσία. Όσον αφορά τους Λαμπάν, Τομάς και Νάτσο Κάσες θα είναι στην αποστολή όμως δύσκολα διεκδικεί κάποιος φανέλα βασικού μιας και είναι ουσιαστικά εκτός πλάνων και σύντομα θα αποτελέσουν παρελθόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ