aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ - Χάποελ: «Κοντά σε συμφωνία €400.000 για τον Άλτμαν»

ΑΕΚ – Χάποελ: «Κοντά σε συμφωνία €400.000 για τον Άλτμαν»

Ο Όμρι Άλτμαν είναι κοντά στην επιστροφή του στη Χάποελ Τελ Αβίβ, που τα βρίσκει με την ΑΕΚ για τη μετεγγραφή του. Όπως αναφέρει η ισραηλινή ιστοσελίδα sport5.co.il, η ΑΕΚ αξιώνει €400.000 για να τον παραχωρήσει και οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία:

«Η Χάποελ Τελ Αβίβ βρίσκεται ήδη στη μέση της προετοιμασίας της για την επόμενη σεζόν και αφού έκανε ήδη δύο μετεγγραφές και επίσης βρήκε νέο προπονητή, συνεχίζονται οι προσπάθειες για να επαναφέρει τον Όμρι Άλτμαν στον σύλλογο. Κάτι που μπορεί να αποτελέσει τη βασική κίνησή της στην καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Χάποελ και Άλτμαν έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία μεταξύ τους και αυτή τη στιγμή η ομάδα του ΑΕΚ Λάρνακας, όπου έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν, απαιτεί περίπου 400 χιλιάδες ευρώ για αυτόν. Τα μέρη δεν απέχουν πολύ από την επίτευξη συμφωνίας και όσοι βρίσκονται κοντά στις επαφές εκτιμούν ότι θα χρειαστούν μερικές ακόμη ημέρες μέχρι να καταλήξουν οι δύο σύλλογοι.

Στελέχη της κυπριακής ομάδας διαβίβασαν στον ίδιο ότι δεν σκοπεύουν να σταθούν εμπόδιο ή να δημιουργήσουν δυσκολίες κόντρα στους κόκκινους, καθώς και ότι ο ίδιος ο παίκτης τούς εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στη δράση.

Να σημειωθεί ότι στους κόκκινους είχε προκληθεί προβληματισμός για τον τραυματισμό του Άλτμαν, ο οποίος δεν βρίσκεται στο δυναμικό της ομάδας του εδώ και δύο μήνες. Ο παίκτης τραυματίστηκε στην πλάτη, αλλά κοντινοί άνθρωποί του τονίζουν ότι ο τραυματισμός είναι ήδη πίσω του και μάλιστα είναι ήδη ικανός να επιστρέψει εδώ και πάνω από ένα μήνα, αλλά δεν το κάνει για να μπει πανέτοιμος στην επόμενη σεζόν.

Σε ένα άλλο θέμα, ο Άλτμαν, ο οποίος σημείωσε 11 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις τη λήξασα σεζόν, έλαβε τιμητική θέση σε μια εντυπωσιακή λίστα. Το εκπληκτικό γκολ του κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, που πέτυχε με ένα υπέροχο βολέ, είναι υποψήφιο για γκολ της χρονιάς στο Γιουρόπα Λιγκ. Άλλοι παίκτες που μπήκαν στη λίστα των υποψηφίων είναι οι Άνχελ Ντι Μαρία, Σόσο, Φλόριαν Βιρτζ, Λούκας Οκάμπος και Πέδρο Γκονσάλβες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ