aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Μπαίνει με φόρα στο δεύτερο ημίχρονο…

ΑΕΚ: Μπαίνει με φόρα στο δεύτερο ημίχρονο…

Το πρόσφατο παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη, ήταν μόλις το πρώτο για την ΑΕΚ που δεν βρήκε τον δρόμο προς το αντίπαλο πλεκτό, γνώρισε την παρθενική ήττα στο τρέχον πρωτάθλημα που την έριξε από την κορυφή. Οι Λαρνακείς, διαθέτουν πλέον τη δεύτερη καλύτερη επιθετική γραμμή του μαραθωνίου με 15 τέρματα, με τα 8 εξ αυτών να σημειώνει ο Ιβάν Τρισκόφσκι που σίγησε ωστόσο στα δύο τελευταία ματς.

Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Νταβίδ Καταλά έχει στείλει την μπάλα στο πλεκτό σε 6 φάσεις και στο δεύτερο ημίχρονο 3 περισσότερες. Έχει σκοράρει επίσης και σε όλα 15 λεπτά των αγώνων και μάλιστα, περισσότερες από 1 φορά. Το πιο παραγωγικό, όπως δείχνουν πάντοτε οι αριθμοί, είναι το πρώτο κομμάτι του δεύτερου μέρους. Δηλαδή, από το 46’-60’ έχει παραβιάσει την αντίπαλη εστία 4 φορές και στο αμέσως επόμενο, 1 λιγότερη (3). Κάτι που φανερώνει το πόσο δυναμικά μπαίνει στα παιχνίδια με την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου. Όσον αφορά στα υπόλοιπα τέσσερα 15λεπτα των αναμετρήσεων, έχει σκοράρει ισάριθμες φορές από 2 τέρματα. Κάτι που δεικνύει, τουλάχιστον όσον αφορά στο μεγαλύτερο σκέλος του α΄γύρου, ότι έχει μία ισορροπία στον εν λόγω τομέα.

Ο κάπτεν Τρισκόφσκι, όπως προαναφέραμε, αποτελεί μακράν το πιο επικίνδυνο επιθετικό που διαθέτει η ΑΕΚ. Τον δρόμο προς το πλεκτό, βεβαίως, έχουν βρει και άλλοι ποδοσφαιριστές. Ο Ντάρμπισαϊρ έχει σκοράρει 2 φορές, όπως και ο Γκιούρσκο. Στη λίστα των ποδοσφαιριστών που χρίστηκαν σκόρερ από 1 φορά βρίσκονται οι Άμπραχαμ, Ρόμο και Εσπινόσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ