aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Ας μην το λέει ο Καταλά, το «φωνάζει» το γήπεδο

ΑΕΚ: Ας μην το λέει ο Καταλά, το «φωνάζει» το γήπεδο

Διαπιστευτήρια δυναμικής για διεκδίκηση του πρωταθλήματος έδειξε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η ΑΕΚ. Η ομάδα της Λάρνακας άλωσε το μέχρι χθες απόρθητο φρούριο της Ανόρθωσης, η οποία μετρούσε τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς στο «σπίτι» της και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με 17 βαθμούς, δύο περισσότερους από τον δεύτερο Απόλλωνα.

Οι κιτρινοπράσινοι πέτυχαν τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, κάτι που πέτυχαν τελευταία φορά τον Μάρτιο του 2019, και έπεισαν και τους πιο δύσπιστους για τις τεράστιες φετινές δυνατότητές τους. Ο Νταβίδ Καταλά αποφεύγει τη λέξη «πρωτάθλημα» όπως ο διάβολος το λιβάνι, όμως η ομάδα του στο γήπεδο βροντοφωνάζει ότι είναι φτιαγμένη για να διεκδικήσει το όνειρο κάθε οπαδού της. Να τα δει πρωταθλήτρια.

Στο πιο… τρελό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων με την Ανόρθωση στην προτελευταία θέση και στο -11 από την κορυφή, την Ομόνοια στην 8η και στο -10 και τον ΑΠΟΕΛ στην 6η θέση και το -8 φαίνεται πως μία ή και περισσότερες παραδοσιακές δυνάμεις του κυπριακού ποδοσφαίρου πιθανόν να μην καταφέρουν να είναι στην κούρσα διεκδίκησης του τίτλου. Επομένως, μάλλον δεν έχουν άδικο αυτοί που θεωρούν ότι η φετινή σεζόν είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της ΑΕΚ.

Την ποιότητα ως ομάδα την έχει, την εμπειρία την απέκτησε τα τελευταία χρόνια, ισχυρή διοίκηση έτοιμη να προσφέρει όσα χρειάζεται επίσης. Επομένως ούτε υπερβολικό ούτε και παράξενο είναι να τοποθετείται ο πήχης στο ψηλότερο σημείο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ