aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Άρχισε το «ψηστήρι» στον Καραπατάκη

ΑΕΚ: Άρχισε το «ψηστήρι» στον Καραπατάκη

Τους μηχανισμούς για να μεταπειστεί ο Άντρος Καραπατάκης και να παραμείνει στην ηγεσία της ΑΕΚ ενεργοποίησαν στη Λάρνακα. Η παραίτηση του ισχυρού άνδρα των κιτρινοπράσινων έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία λίγο μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού αγώνα κυπέλλου με τον Εθνικό. Μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Καραπατάκης ενημέρωσε πως δεν θα ασχοληθεί ξανά με το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Προφανώς εν βρασμώ ψυχής, επηρεασμένος από τις αποδοκιμασίες μερίδας οπαδών της ΑΕΚ και ενοχλημένος με την ηγεσία της ΚΟΠ για γεγονότα και αποφάσεις που πάρθηκαν το τελευταίο διάστημα ο πρόεδρος της ΑΕΚ προχώρησε στην ανάρτηση/παραίτηση.

Από την ίδια ώρα οι στενοί συνεργάτες του Άντρου Καραπατάκη, πρώην διοικητικά στελέχη της ΑΕΚ, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και κόσμος επιχειρούν με κάθε τρόπο να τον μεταπείσουν. Για την ώρα ο κ. Καραπατάκης εμμένει στην απόφασή του και γι’ αυτό η ΑΕΛ εκπροσωπήθηκε από τους Ευάγγελο Μούσκο και Ιωσήφ Φράγκο στην άτυπη γενική συνέλευση της ΚΟΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ