aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣAEK - Aπόλλων: Το πνεύμα πρόθυμον, η σαρξ ασθενής

AEK – Aπόλλων: Το πνεύμα πρόθυμον, η σαρξ ασθενής

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το ψεσινό εξ αναβολής ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής ανάμεσα σε ΑΕΚ και Απόλλωνα στο ΑΕΚ Αρένα. Ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν ικανοποιεί καμία από τις δύο ομάδες, οι οποίες απώλεσαν από δύο βαθμούς.

Η γηπεδούχος ήθελε τη νίκη για να βάλει ένα τέλος στο αρνητικό σερί και ο φιλοξενούμενος για να πλησιάσει την κορυφή. Τίποτε από τα δύο δεν έγινε και πλέον οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να καλύψουν το χαμένος έδαφος στην πορεία.
Στο πρώτο μέρος η ΑΕΚ ήταν κάπως καλύτερη και ξάφνιασε με τη χρησιμοποίηση τριών κεντρικών αμυντικών. Η ομάδα της Λάρνακας δημιούργησε φάσεις, αλλά και ο Απόλλων απώλεσε δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Τόνιο να σώζει.

Στην επανάληψη το παιχνίδι είχε δύναμη και αρκετές μονομαχίες. Η ΑΕΚ ήθελε, προσπάθησε, αλλά δεν μπορούσε να γίνει επικίνδυνη απέναντι από την εστία του Βάλε.
Η αναγκαστική αλλαγή του Ιγκόρ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου επηρέασε την ομάδα της Λάρνακας. Αντίθετα ο Απόλλων έδειξε περισσότερη διάθεση και έφτιαξε φάσεις. Στο 84’ θα μπορούσε ο Μάγκλιτσα να δώσει τη νίκη στην ομάδα του όταν αστόχησε από ευνοϊκή θέσηΤο ισόπαλο 0-0 δεν αφήνει κανέναν ικανοποιημένο, με την ΑΕΚ να μένει για έβδομο σερί ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, κάτι που έχει να βιώσει από τη σεζόν που είχε υποβιβαστεί.

Στα αξιοσημείωτα ότι ο κόσμος της ΑΕΚ χειροκρότησε τους ποδοσφαιριστές στο τέλος του αγώνα. Ο Απόλλων είχε την ευκαιρία να πάει στο -2 από την κορυφή και την έχασε και τώρα πάει στο ντέρμπι με την Ομόνοια θέλοντας μόνο νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ