aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΕΚ: Απογοήτευση μεν, σήκωσαν κεφάλι δε…

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Από τη στιγμή που ήδη έχει χαθεί το μεγαλύτερο «στοίχημα» της χρονιάς, δηλαδή η διάκριση στην Ευρώπη για δεύτερη σερί σεζόν, είναι επόμενο να υπάρχει απογοήτευση. Για την πρωταθλήτρια ΑΕΚ ο λόγος και τον πρόωρο (βάσει των δεδομένων) αποκλεισμό της από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η σεζόν, όμως, δε χάθηκε… Τουναντίον, τώρα είναι που αρχίζει! Ο χρονικός ορισμός έχει να κάνει με το γεγονός ότι η φετινή κανονική μπασκετική περίοδος, βρίσκεται ακόμη στα πρώτα της στάδια. Μένοντας Κύπρο λοιπόν, η πρασινοκίτρινη ομάδα, νίκησε δύσκολα εκτός έδρας τον Απόλλωνα (60-55) στο τελευταίο της παιχνίδι πριν από τη διακοπή. Η ΑΕΚ βρίσκεται στο -1 από την κορυφή (όπου είναι ο Κεραυνός) και φυσικά, διεκδικεί την πρωτιά, που είναι και ο μεγάλος στόχος, όσον αφορά την κανονική περίοδο.

Στη Λάρνακα περιμένουν την επανέναρξη του πρωταθλήματος, με στόχο να επανέλθει πιο δυνατή και όχι μόνο αυτό. Θα είναι και εντελώς απαλλαγμένη και από την κούραση της Ευρώπης, κάτι που θα αποτελέσει πλεονέκτημα για το συγκρότημα του Λίνου Γαβριήλ, σε σχέση με τις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος. Εννοείται ότι μέχρι τότε, θα έχει φύγει εντελώς από τη σκέψη όλων στην ομάδα, η απογοήτευση που επέφερε η αποτυχία της Ευρώπης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ