aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ: Μεταξύ… Ευρωπαίων!

ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ: Μεταξύ… Ευρωπαίων!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Ένα πολύ σπουδαίο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στο «Κίτιον» της Λάρνακας. Η ΑΕΚ εναντίον του ΑΠΟΕΛ, σε μία αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες που συνθέτουν το μόνιμο ζευγάρι των τελικών στα πλέι-οφ, κατά την τελευταία τετραετία, ενώ κατά τη χρονιά που πέρασε, ήταν αντίπαλοι και στον τελικό του κυπέλλου.

Να ήταν, όμως, μόνο αυτά; Είναι ταυτόχρονα και οι δυο ομάδες που εκπροσωπούν την Κύπρο στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μιας και στα μέσα της ερχόμενης βδομάδας, θα δώσουν τα πρώτα τους παιχνίδια στη φάση των ομίλων για το Europe Cup.

Οι Λίνος Γαβριήλ και Τζίμης Κουστένης, οι προπονητές σε πρασινοκίτρινους και γαλαζοκίτρινους αντίστοιχα, θα έχουν την ευκαιρία να εξάγουν αρκετά συμπεράσματα σχετικά με το βαθμό ετοιμότητας των ομάδων που δημιουργούν, κάτι που δεν έχει να κάνει μόνο με την ευρωπαϊκή προσπάθεια, αλλά και με τις εγχώριες διοργανώσεις.

Πέραν όμως από όλα αυτά, είναι και το μεταξύ των δυο ομάδων παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 22 του μήνα στο «Ελευθερία» για το Σούπερ Καπ. Η σημερινή αναμέτρηση θα αρχίσει στις 15:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ