aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ: Η μπίλια έκατσε στο... «Χ» (pics)

ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ: Η μπίλια έκατσε στο… «Χ» (pics)

Μέτριο, με λίγες ευκαιρίες, πολύ πάθος, «ξύλο» και έναν σοβαρό τραυματισμό είναι το σκηνικό του σπουδαίου ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ με την μπίλια να κάθεται στο… «Χ»!

Οι γαλαζοκίτρινοι προηγήθηκαν στο 60ο λεπτό με τον Βινίσιους και η ΑΕΚ απάντησε έξι λεπτά αργότερα με τον Άλβες. Ουσιαστικά αυτό το εξάλεπτο ήταν όλο το ζουμί του μεγάλου αγώνα της 9ης αγωνιστικής, το οποίο τελειώσει χωρίς νικητή και λογικά θα αφήνει ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες.

Ο Βραζιλιάνος έπαιξε το ένα-δύο με τον Σωτηρίου, εκμεταλλεύτηκε το μπέρδεμα των αμυντικών και του τερματοφύλακα της ΑΕΚ, και σε κενή εστία σκόραρε, ενώ ο συμπατριώτης του επιθετικός είπε «ευχαριστώ» στον Μοϊσόφ που του έστρωσε με το κεφάλι και ισοφάρισε.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Τομάς στο πρώτο ημίχρονο, του οποίου γύρισε ο αστράγαλος και αφού έγινε αμέσως αλλαγή πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο για τις εξετάσεις. Ακόμη και οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ σοκαρίστηκαν από το θέαμα.


ΑΕΚ  (Ιμανόλ Ιδιάκεθ): Μίνιο, Μουρίγιο, Μοϊσόφ (72′ Τέτε), Καταλά, Ορτίθ, Γκαρίδο, Λαμπάν, Λαρένα, Τομάς (44′ Ακοράν), Τρισκόφσκι, Άλβες (87′ Μπόλιεβιτς)

ΑΠΟΕΛ  (Τόμας Κρίστιανσεν): Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Αστίθ, Καρλάο, Λάγο, Μοράις, Βινίσιους, Μπρεσάν (62′ Μπερτόλιο), Εφραίμ, Βάντερ (73′ Αλωνεύτης), Σωτηρίου (83′ Ντε Καμάργκο)

Στάδιο: «ΑΕΚ Αρένα»

Σκόρερ: 66′ Άλβες / 60 Βινίσιους

Κίτρινες: 57′ Μοϊσόφ, 77′ Ορτίθ, 78′ Λαρένα / 39′ Βάντερ, 58′ Μπρεσάν, 65′ Μοράις, 83′ Αστίθ

Αποβολές:

Διαιτητής: Μασιάς Δημήτρης

Α’ Βοηθός: Σωτηρίου Μιχάλης

Β’ Βοηθός: Δημητριάδης Μάριος

4ος: Νικολάου Γιώργος

Παρατηρητής: Γεωργίου Ανδρέας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ