aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Από το εκατοστάρι στο τροχάδην

ΑΕΚ: Από το εκατοστάρι στο τροχάδην

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Από τη στιγμή που έκλεισαν οι βασικές εκκρεμότητες, καμία πίεση δεν αισθάνονται στην ΑΕΚ. Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει χρόνο μπροστά του ώστε να καταλήξει στην τρίτη προσθήκη για την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο, ενημερώνοντας τη διοίκηση.

Εν ολίγοις, ο Κύπριος προπονητής δεν «καίγεται» για τον επόμενο ποδοσφαιριστή που θα ντυθεί στα χρώματα της ομάδας. Εντός των ημερών, εξάλλου, δεν είναι λίγοι που θα ξεκαθαρίσουν το ποδοσφαιρικό τους μέλλον με τον σύλλογο που διατηρεί τα δικαιώματά τους και ενδεχομένως να προκύψουν νέες αξιόλογες επιλογές.

Αν βρεθεί ένας αριστεροπόδαρος στόπερ που έχει το αγωνιστικό υπόβαθρο ώστε να αποτελέσει ηγετική φυσιογνωμία στην οπισθοφυλακή, τότε θα ανάψει το πράσινο φως στη διοίκηση για να κινήσει τις διαδικασίες. Πρόκειται για μία θέση που απασχολεί τους Λαρνακείς, χωρίς με αυτό να σημαίνει ότι εκφράζονται έντονες επιφυλάξεις για τους υφιστάμενους παίκτες στην αμυντική γραμμή.

Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να προστεθεί στο έμψυχο δυναμικό και επιθετικογενής παίκτης, αποτελώντας επιπρόσθετη επιλογή για τον Αυγουστή.

Υπενθυμίζουμε πως μετά την καταρχήν συμφωνία με τον Νορβηγό μέσο Φρέντρικ Χάουγκεν, στο ρόστερ της ΑΕΚ εντάσσεται και ο Νιλς Σουτερντάν που υπογράφει συμβόλαιο χρονικής διάρκειας ενάμιση χρόνου.

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην Κύπρο και αφού περάσουν με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, θα ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της απόκτησής τους. Ο πρώτος θα καλύψει το κενό που άφησε ο τραυματίας Άμπραχαμ Γκονζάλες και ο δεύτερος κρίθηκε αξιόλογη επιλογή καθώς μπορεί να καλύψει και τις δύο θέσεις στην αριστερή πλευρά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ