Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Από το 2015 και μετά… Ευρωπαία για δέκατη φορά!

ΑΕΚ: Από το 2015 και μετά… Ευρωπαία για δέκατη φορά!

Από πολλά σκαμπανεβάσματα πέρασε η σεζόν της ΑΕΚ. Η φοβερή πορεία στην Ευρώπη πήγε να επισκιαστεί από τη μη κατάκτηση κάποιου τροπαίού, και τα όσα ακολούθησαν με τις διάφορες παραιτήσεις, ωστόσο αν μη τι άλλο κατάφερε να αντιδράσει, εξασφαλίζοντας για άλλη μια φορά τη συμμετοχή της στην Ευρώπη. Η ομάδα της Λάρνακας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ κέρδισε τον Απόλλωνα στο «ΑΕΚ Αρένα» με 1-0 και σφράγισε την ευρωπαϊκή της παρουσία για δέκατη φορά από τη σεζόν 2015-2016 μέχρι σήμερα.

Αναφορικά με την εμφάνιση απέναντι στους κυανόλευκους, οι παίκτες του Χάβι Ροθάδα συνολικά ήταν ανώτεροι και έκαναν αρκετά καλή διαχείριση του γρήγορου γκολ, το οποίο πέτυχε ο Μπάγιτς. Κινδύνεψαν σοβαρά μόνο σε μια περίπτωση (όταν ο Μαλεκκίδης αστόχησε μπροστά από κενή εστία), την ίδια ωρα που είχαν μερικές αρκετά καλές στιγμές για ένα δεύτερο γκολ.

Πιο χαρακτηριστική φάση είναι αναμφίβολα το δοκάρι του Πονς στην εκπνοή του πρώτου μέρους, μετά από το πολύ δυνατό σουτ που επιχείρησε ο Ισπανός χαφ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Οι κιτρινοπράσινοι πιστώνονται επίσης το ότι δεν πτοήθηκαν παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα στο τελευταίο δεκάλεπτο, από την αποβολή του Εκπολό.

Δείτε επίσης: ΑΕΚ – Απόλλων 1-0: «Σφράγισε» την Ευρώπη δια ποδός Μπάγιτς (vid)

Μ’ αυτά και μ’ αυτά η ΑΕΚ πέτυχε εκ νέου το στόχο της Ευρώπης και πλέον έχει το χρόνο για να φτιάξει μια ακόμη πιο ανταγωνιστική ομάδα ενόψει της επόμενης σεζόν, επιστρέφοντας φυσικά στη διεκδίκηση των εγχώριων τίτλων.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ