aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣAEK: Από την εγχώρια αγορά τα βλέμματα στρέφονται στο εξωτερικό

AEK: Από την εγχώρια αγορά τα βλέμματα στρέφονται στο εξωτερικό

Μέχρι στιγμής, ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής έχει εμπιστευτεί κατά μεγάλο βαθμό ποδοσφαιριστές από την εγχώρια αγορά που θα χρειαστούν μηδενικό χρόνο προσαρμογής στο νέο σταθμό της καριέρας του και πρακτικά, ο δρόμος για την απόκτησή τους ήταν πιο βατός συγκριτικά με άλλες επιλογές.

Τώρα, όμως, ρίχνει το μεγαλύτερο βάρος σε ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό, επομένως απαιτείται υπομονή ώστε να αποσπάσει την υπογραφή και άλλων. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η περαιτέρω ενίσχυση στην «καρδιά» της οπισθοφυλακής, με τον Ρόκα να διατηρεί ανοιχτή γραμμή με Ισπανό παίκτη, ο οποίος διαθέτει το «πακέτο» που ψάχνει. Δηλαδή, καλές ποδοσφαιρικές παραστάσεις και εμπειρία.

Άκρως καθοριστικές εκτιμάται ότι θα είναι οι κινήσεις που θα κάνει ασφαλώς και για την περαιτέρω ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, την ίδια ώρα που δεν έχει εγκαταλείψει την επιλογή του Ματ Ντάρμπισαϊρ για την επίθεση. Έχει τον χρόνο για να ξεκαθαρίσει αρκετά ζητήματα ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, χωρίς με αυτό να σημαίνει ότι θα περιμένει για εβδομάδες κάποιους παίκτες που έχει «μαρκάρει» το τελευταίο διάστημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ