aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Από την αμφισβήτηση στην αναγνώριση

ΑΕΚ: Από την αμφισβήτηση στην αναγνώριση

Την καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία στην ιστορία της καταγράφει φέτος η ΑΕΚ, η οποία τερμάτισε στην 3η θέση στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ και θα διεκδικήσει σε αγώνες μπαράζ με την Ντνίπρο τη συμμετοχή της στη φάση των «16» του Κόνφερενς Λιγκ.

Εκ των πρωταγωνιστών και βασικών πυλώνων της ιστορικής επιτυχίας των κιτρινοπράσινων είναι ο Κέναν Πίριτς, ο οποίος κατέβασε ρολά στις περισσότερες των αναμετρήσεων, βάζοντας έτσι το δικό του (μεγάλο) λιθαράκι στην επίτευξη της επιτυχίας. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι, ο Βόσνιος τερματοφύλακας με 22 αποκρούσεις συμπεριλαμβάνεται στην πρώτη πεντάδα των τερματοφυλάκων με τις περισσότερες επεμβάσεις στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι επιδόσεις του Πίριτς με τη φανέλα της ΑΕΚ στην Ευρώπη, αλλά και στην Κύπρο, αποτελούν την καλύτερη απάντηση εκ μέρους του, προς όσους «έτρεξαν» να τον αμφισβητήσουν στα φιλικά προετοιμασίας και στα πρώτα επίσημα ματς της σεζόν. Αποτελεί επίσης δικαίωση των ανθρώπων της ομάδας της Λάρνακας που ουδέποτε αμφισβήτησαν τις ικανότητές του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ