aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Από μοιραίος, ήρωας στο Μακάρειο ο Τόμοβιτς

ΑΕΚ: Από μοιραίος, ήρωας στο Μακάρειο ο Τόμοβιτς

Το ποδόσφαιρο, όπως και η ζωή, παίζει περίεργα παιχνίδια μερικές φορές. Προψές, σε χρόνο καθυστέρησης ο Νέναντ Τόμοβιτς έγινε ο ήρωας την ΑΕΚ στο Μακάρειο, σκοράροντας στο δεύτερο λεπτό της καθυστέρησης και χαρίζοντάς της την πρόκριση κόντρα στην ΠΑΕΕΚ. Διαμόρφωσε το τελικό 2-2 και η ομάδα του πήρε το εισιτήριο για τους «8», όπου θα είναι το απόλυτο φαβορί απέναντι στον Ονήσιλο. Γι’ αυτό και πνίγηκε στην αγκαλιά των συμπαικτών του, γι’ αυτό και εκθειάστηκε από τον Νταβίδ Καταλά μετά το παιχνίδι.

Πάμε τώρα περίπου ενάμιση μήνα πίσω. Στις 14 Ιανουαρίου, στο ίδιο γήπεδο, απέναντι στην ίδια αντίπαλο, το παιχνίδι έληξε πάλι 2-2, αλλά τα συναισθήματα ήταν πολύ διαφορετικά για τον Σέρβο αμυντικό. Στο πέμπτο λεπτό της καθυστέρησης, υπέπεσε σε μοιραίο λάθος, κλωτσώντας τον Νίκο Βαρέλα στο πρόσωπο εντός περιοχής και με πέναλτι χάθηκαν δύο βαθμοί για τους κιτρινοπράσινους.

Η μοίρα λοιπόν το έφερε έτσι, ώστε να εξιλεωθεί ο Τόμοβιτς στο Μακάρειο και μάλιστα με γκολάρα. Σε βαθμό που ο πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ, Κλεάνθης Γεωργιάδης, με τον χαρακτηριστικό χιουμοριστικό τρόπο του, δήλωσε μετά το ματς: «Ένας αμυντικός σούταρε εκτός περιοχής στο 93′ και η μπάλα έκατσε μες το ππούλλι! Πες μου πόσες πιθανότητες έχει να ξανασυμβεί αυτό το πράγμα…».

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ άφησε πίσω της το παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ, διότι αύριο θα φιλοξενηθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» από την Ανόρθωση και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να αποδράσει με τη νίκη. Μάλιστα, υπολογίζεται από τους Λαρνακείς ότι τα 650 εισιτήρια που έχουν στη διάθεσή τους θα εξαντληθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ