aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Από αλλού το περίμεναν και από αλλού τους ήρθε

ΑΕΚ: Από αλλού το περίμεναν και από αλλού τους ήρθε

Οι φίλοι της ΑΕΚ περιμένουν ανακοίνωση απόκτησης εξτρέμ, ωστόσο χθες ήρθε φιρμάνι για την επιστροφή του Ραφαήλ Μάμα. Πρόκειται για 20χρονο διεθνή μέσο με τις ομάδες κάτω των 17,19 και 21, ο οποίος βρισκόταν τα τελευταία τρία χρόνια στην Ιταλία. Αρχικά για την ομάδα κάτω των 19 χρόνων της Νάπολι και μετά για την αντίστοιχη της ΣΠΑΛ.

Αγωνίστηκε συνολικά σε 62 παιχνίδια στην Ιταλία, πετυχαίνοντας δύο γκολ και σερβίροντας άλλες τόσες ασίστ. Είναι κίνηση επένδυσης για το μέλλον και θα δείξει ο καιρός αν μπορεί να διεκδικήσει θέση στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας, πείθοντας τον Καταλά να τον εμπιστευτεί. Κάτι που αν ισχύσει θα προσδώσει βάθος στο έμψυχο δυναμικό.

Από εκεί και πέρα, οι κιτρινοπράσινοι επιβιβάστηκαν τα ξημερώματα στο αεροπλάνο με προορισμό τη Σλοβενία. Στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο «Vivat» θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους για ένα δεκαήμερο, αφού στις 30 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η επιστροφή.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην Σλοβενία, η ΑΕΚ θα δώσει τρία φιλικά. Στις 22 Ιουλίου με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, στις 24 με την ουγγρική Ζαλαέγκερσεγκ και στις 28 με τη σαουδαραβική Νταμάκ. Με την επιστροφή στην Κύπρο, η ομάδα της Λάρνακας θα τα πει φιλικά με τον ΑΠΟΕΛ (7/8, ΓΣΠ), τον Εθνικό (8/8, Δασάκι Άχνας) και τον Ολυμπιακό (15/8, ΑΕΚ Αρένα).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ