aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣAEK: Απέκτησε δανεικό τον Ρίτσαρντ Ντιουνκού με θητεία σε Μπαρσελόνα Β' και Μάντσεστερ Σίτι!

AEK: Απέκτησε δανεικό τον Ρίτσαρντ Ντιουνκού με θητεία σε Μπαρσελόνα Β’ και Μάντσεστερ Σίτι!

Πήρε φόρα η ΑΕΚ και προχωρεί σε σημαντική ενίσχυση του ρόστερ της με κινήσεις που μαρτυρούν ότι σύντομα θα προκύψουν και αποχωρήσεις. Μετά την απόκτηση του Ρικάρντο Γκαλιόλο χθες, η ομάδα της Λάρνακας ενημέρωσε το βράδυ της Παρασκευής (1/9) για τη συμφωνία δανειμού του Ρίτσαρντ Ντιουνκού από τη Γρανάδα.

O 21χρονος Σενεγαλέζος με ισπανική υπηκοότητα άρχισε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μαγιόρκα, ενώ στη συνέχεια έπαιξε στα τμήματα υποδομής της Μάντσεστερ Σίτι (93 συμμετοχές, 1 γκολ). Ακολούθως τον απέκτησε η Γρανάδα, η οποία τον παραχώρησε δανεικό σε Σαν Φερνάντο (14 συμμετοχές) και Μπαρσελόνα B (39 συμμετοχές).

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με την Granada CF για την απόκτηση με δανεισμό 1 χρόνου του Σενεγαλέζου με Ισπανική υπηκοότητα πολυθεσίτη αμυντικού Alpha Richard Diounkou Tecagne.

Ο ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε με επιτυχία της απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια υπέγραψε τα σχετικά συμβόλαια.

Ο Alpha Diounkou ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της RCD Mallorca, για να ακολουθήσουν στην συνέχεια τα τμήματα υποδομής της Manchester City (93 συμμετοχές, 1 γκολ) και η Granada CF, καθώς και οι δανεισμοί σε San Fernando CD (14 συμμετοχές) και Barcelona B (39 συμμετοχές).

Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές Ομάδες της Ισπανίας και της Σενεγάλης, ενώ έχει κληθεί και στην Εθνική Ανδρών της Αφρικανικής χώρας.

Η οικογένεια της ΑΕΚ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία.

Η καριέρα του σε αριθμούς

Untitled 4

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ