aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Αντί για ρεπό τούς έστειλε για προπόνηση ο Καταλά

ΑΕΚ: Αντί για ρεπό τούς έστειλε για προπόνηση ο Καταλά

Ημέρα ξεκούρασης και η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, πλην των Τρουγιόλς, Τρισκόφσκι και Άμπραχαμ. Ο προπονητής της ομάδας, έκρινε απαραίτητο και οι τρεις παίκτες να συνεχίσουν το πρόγραμμα εκγύμνασης ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να τεθούν το συντομότερο στη διάθεσή του. Ο Καταλά είναι ιδιαίτερα προσεχτικός όσον αφορά στη διαχείρισή τους και γι΄αυτό, άλλωστε, δεν ρισκάρει οτιδήποτε. Θα το πράξει όταν είναι πανέτοιμοι.

Οι δύο πρώτοι αναμένεται να επανέλθουν σύντομα σε κανονικό ρυθμό προπόνησης. Ο Ισπανός αμυντικός αισθάνεται πολύ καλύτερα, ενώ ο Σκοπιανός επιθετικός προφυλάχθηκε στα φιλικά με τον ΑΠΟΕΛ (1-1) και τον Εθνικό (0-0).

Ο Άμπραχαμ δεν έχει φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας, παρά το γεγονός πως προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα. Δεν αγωνίζεται στα φιλικά προετοιμασίας και μένει να φανεί αν θα πάρει χρόνο στο τελευταίο τεστ πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στην «Αρένα».

Εν τω μεταξύ, η ΑΕΚ παρουσίασε χθες μέσω βίντεο την επίσημη αγωνιστική στολή ενόψει της νέας σεζόν. Η εντός έδρας εμφάνιση (κιτρινοπράσινη) θα είναι διαθέσιμη από την Τετάρτη στην μπουτίκ του σωματείου και η εκτός έδρας (ασπρόμαυρη) σε μεταγενέστερο στάδιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ