aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Αντεπίθεση μέσω 12 κινήσεων και εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ

ΑΕΚ: Αντεπίθεση μέσω 12 κινήσεων και εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ

Έπιασαν τόπο οι εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που βγήκαν από το ταμείο της ΑΕΚ κατά το τελευταίο σκέλος του προγραμματισμού. Η διοίκηση Άντρου Καραπατάκη, βλέποντας την ομάδα να μη βγάζει και την καλύτερη αγωνιστική εικόνα στα πλείστα φιλικά ματς, είχε ανεβάσει κατά πολύ το μπάτζετ, με το μετεγγγραφικό ντεμαράζ κατά τις τελευταίες δύο περίπου εβδομάδες της θερινής περιόδου, διευρύνοντας το βεληνεκές του συνόλου. Αυτό, ασφαλώς, δεν αποτελεί δική μας διαπίστωση, αλλά «φωνάζει» μέσα από τα αποτελέσματα. Οι Λαρνακείς όρθωσαν ανάστημα, βγάζουν θετική εικόνα, ενισχύοντας γενικώς την αισιοδοξία στις τάξεις των φίλων της ομάδας ενόψει της συνέχειας.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ είχε πάρει την κατάσταση στα χέρια του, βρίσκοντας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα την κοινή συνισταμένη με τους Νιλς Σούντερντεν, Στέφαν Σπιρόφσκι, Χοσέ Φερνάντεθ και Χουάν Τρουγιόλς, δίνοντας παραλλήλως τη συγκατάθεσή του για να προχωρήσουν σημαντικές προσθήκες.

Και όχι δύο ή τρεις, αλλά έξι! Κατά σειρά είχαν αποκτηθεί οι Νέναντ Τόμοβιτς, Κριστιάν Λεάλ, Ρομπέρτο Ροσάλες, Χαβιέρ Εσπινόσα και Άνταμ Γκιούρσκο, ενώ λίγο πιο πριν είχε «σκάσει» η ανακοίνωση του Ιμάντ Φαράζ. Οι πλείστοι εξ αυτών μπήκαν με τη μία στην «εξίσωση» του συνόλου, δίνοντας αρκετές λύσεις. Ενδιάμεσα η διοίκηση της ΑΕΚ είχε ανανεώσει τη συνεργασία με τους Ραφαήλ Μάμα, Κωνσταντίνο Αναστασίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ