aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: «Ανοιχτό» για διψήφιο αριθμό

ΑΕΚ: «Ανοιχτό» για διψήφιο αριθμό

Συνολικά εννέα ποδοσφαιριστές αποχώρησαν από την ΑΕΚ την προηγούμενη εβδομάδα (Ολατούντζι, Σανχούρχο, Ροσάλες, Χριστοφόρου, Γκρόμοφ, Νίκολιτς, Γιάκολις, Γκόρντιτς, Γκονθάλεθ.)

Ο αριθμός αυτός δεν αποκλείεται να αυξηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα, αφού είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον της Χάποελ Τελ-Αβίβ για τον Όμρι Άλτμαν, ενώ προκύπτει και ενδιαφέρον από ομάδες της Ελλάδας για τον Ιμάντ Φαράζ. Και στις δύο περιπτώσεις, εφόσον οι κιτρινοπράσινοι ικανοποιηθούν οικονομικά δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο στην παραχώρηση των δύο ποδοσφαιριστών.

Αν συνυπολογιστεί και το μεγάλο διάστημα που θα λείψουν οι Γιώργος Ναούμ και Ανδρέας Παρασκευάς, δεν αποκλείεται οι μετεγγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ να φτάσουν διψήφιο αριθμό. Είναι κάτι που άλλωστε συνηθίζει ο Τσάβι Ρόκα, να προχωρά δηλαδή σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ και μοιάζει αρκετά πιθανό να κάνει και κατά την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο, μετά τις αποχωρήσεις βασικών στελεχών. Ήδη μάλιστα, έχει αποκτηθεί ο Φακούντο Σάντσες, ενώ πρόκειται να ξαναεγγραφεί ο Μπρούνο Γκάμα.

Από εκεί και πέρα, το βάρος θα πέσει στην ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, ιδιαίτερα εφόσον αποχωρήσουν Φαράζ και Άλτμαν. Σε ένα τέτοιο σενάριο η ομάδα της Λάρνακας θα μείνει μοναχά με τους Άνταμ Γκιούρτσο, Μπρούνο Γκάμα, Ιβάν Τρισκόφσκι και Ράφα Λόπες στην επίθεση.

Ενδεχόμενες αποχωρήσεις των δύο μεσοεπιθετικών, λοιπόν, θα δημιουργήσουν μεγάλο «κενό» το οποίο θα χρειαστεί να καλυφθεί άμεσα, ενόψει και των ευρωπαϊκών αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΑΕΚ σε περίπου 1,5 μήνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ