ΑΕΚ: Ανανεώσει εντολής και έγκριση προϋπολογισμού

Γενική συνέλευση στις 18:30...

TOY ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Θα πραγματοποιηθεί σήμερα η τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της ΑΕΚ στις 18:30 στην αίθουσα «Σκάλα» στον 16ο όροφο του Radisson Blu Hotel στη Λάρνακα. Το πρόγραμμα θα χωριστεί σε δυο μέρη.

Στο πρώτο μέρος θα γίνει η κήρυξη της έναρξης των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης από τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, θα ακολουθήσει η λογοδοσία Δ.Σ. για τα πεπραγμένα της περιόδου, η οικονομική ενημέρωση από τον πρόεδρο και η έγκριση οικονομικών καταστάσεων για το έτος που έληξε στις 31/12/2018.

Στο δεύτερο μέρος που είναι και το πιο σημαντικό περιλαμβάνει συζήτηση στις οικονομικές καταστάσεις και έγκρισή τους, υποβολή θεμάτων και εισηγήσεων για χειρισμό από το Διοικητικό Συμβούλιο, έγκριση προϋπολογισμού για την αθλητική περίοδο 2019-2020 και έγκριση ανανέωσης εντολής Διοικητικού Συμβουλίου.

«Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης μπορούν να συμμετέχουν όλα τα μέλη που έχουν εξοφλημένες τις συνδρομές τους μέχρι και τον Φεβρουάριο, 2019. Μετά το τέλος της Συνέλευσης θα ακολουθήσει η κλήρωση του λαχνού οικονομικής ενίσχυσης με δώρο αυτοκίνητο Volskwagen Polo», αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση. Στη Συνέλευση αναμένεται να συζητηθούν και άλλα θέματα.