aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Ανακατεύει την τράπουλα ο Καταλά

ΑΕΚ: Ανακατεύει την τράπουλα ο Καταλά

Βάζοντας στη ζυγαριά τον βαθμό δυσκολίας που έχουν (στα χαρτιά) οι δύο αγώνες της ΑΕΚ σε διάστημα έξι ημερών, προφανώς αυτή γέρνει στην πλευρά του εντός έδρας παιχνιδιού της Δευτέρας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ωστόσο, στην ομάδα της Λάρνακας δεν σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο και έχουν τους λόγους τους.

Η Αλκή Ορόκλινης, σημερινή αντίπαλος στο «Αμμόχωστος» για την πρώτη φάση του κυπέλλου, μόνο εύκολη αντίπαλος δεν είναι. Μπορεί να αγωνίζεται στη Β΄Κατηγορία, αλλά έχει ενισχυθεί σε σημαντικό βαθμό στη θερινή μετεγγραφική περίοδο και επομένως, γνωρίζουν στην ΑΕΚ πως εάν δεν αγωνισθούν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, ενδεχομένως να συναντήσουν προβλήματα.

Ο Νταβίδ Καταλά, αξιολόγησε και στη χθεσινή προπόνηση την κατάσταση των παικτών του και όπως όλα δείχνουν, θα προχωρήσει σε διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το πρόσφατο ματς απέναντι στην Πάφος FC, χωρίς με αυτό να σημαίνει ότι υποτιμά τον αντίπαλο.  Θέλει να δώσει την ευκαιρία και σε ποδοσφαιριστές που έπαιξαν λιγότερο στα έως τώρα επίσημα παιχνίδια ώστε να διατηρηθούν σε εγρήγορση, δίνοντας παραλλήλως ανάσες σε αυτούς που παίζουν ανελλιπώς.

Για παράδειγμα οι Τόμοβιτς, Άμπραχαμ, Ροσάλες αναμένεται πως θα πάρουν φανέλα βασικού, την ίδια ώρα που συγκεντρώνουν καλές πιθανότητες για να αποτελέσουν επιλογές του αρχικού σχήματος οι Χριστοφόρου, Εγγλέζου, Ζοέλ, Ναούμ, Αναστασίου, Μακρής, Φαράζ, Ρομό και Ολατούνζι. Σε καλύτερη κατάσταση είναι ο Εσπινόσα, αφού έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Εκτός επιλογών του προπονητή της ΑΕΚ είναι οι Τιάγκο, Μαρτίνεθ και Γκαρσία, με τον τελευταίο να φαίνεται ότι δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ