aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Αν όχι τώρα πότε;

ΑΕΚ: Αν όχι τώρα πότε;

Αυτή η ΑΕΚ και θέλει και μπορεί για τον τίτλο πρωταθλήματος. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσβατος, αλλά η φετινή ομάδα της ΑΕΚ έστειλε μηνύματα για τις δυνατότητές της και τα στοιχεία ομάδας ικανής να κόψει πρώτη το νήμα. Γιατί δεν είναι μόνο το ότι η ομάδα της Λάρνακας είναι ποιοτική, σταθερή και συνεπής αλλά και ότι άλλες ομάδες που άρχισαν τη σεζόν με τις ίδιες βλέψεις παραπαίουν. Δεν πείθουν πως είναι ικανές για να βρεθούν στην κορυφή. Αλλά, είπαμε, το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος 32 αγωνιστικών και επιβάλλεται το κιτρινοπράσινο… τρένο να μείνει σταθερό στις ράγες μέχρι τέλους.

Το πιο δυνατό στοιχείο, που επιτρέπει στον κόσμο της ΑΕΚ να αισιοδοξεί στον τίτλο, είναι η υγεία που εκπέμπει ως οργανισμός. Το καλοκαίρι ο Άντρος Καραπατάκης πρόσφερε στον Ρόκα ό,τι ήθελε για το χτίσιμο ισχυρής ομάδας και το δείγμα είναι πέρα από ενθαρρυντικό. Η ΑΕΚ έχει και ποιότητα και βάθος και παίζει καλό, επιθετικό ποδόσφαιρο. Είναι ομάδα που τη χαίρονται οι οπαδοί της αλλά και ο κάθε φίλαθλος.

Με τη νίκη της επί της Ανόρθωσης έφθασε τις τέσσερις συνεχόμενες, κάτι που πέτυχε τελευταία φορά τον Μάρτιο του 2019. Δείγμα της σταθερότητάς της. Έχει στις τάξεις της τον… δαιμόνιο Ιβάν Τρισκόφσκι, που σκοράρει σε κάθε ματς, φθάνοντας ήδη τα 8 γκολ σε επτά αγώνες! Διαθέτει την καλύτερη επιθετική γραμμή, την καλύτερη αμυντική, τον πρώτο σκόρερ. Ναι, είναι νωρίς αλλά τα πιο πάνω φωνάζουν ότι είναι η χρονιά της ΑΕΚ. Αν όχι φέτος, πότε;

Στον σύλλογο της Λάρνακας από την αρχή κρατούν χαμηλούς τόνους. Ο Καταλά δεν επιτρέπει τον υπέρμετρο ενθουσιασμό, γι’ αυτό και αμέσως μετά το ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» φρόντισε να στείλει το μήνυμα: «Τα πόδια στο έδαφος». Γι’ αυτό και στην ΑΕΚ στρώθηκαν ήδη στη δουλειά για τον επόμενο αγώνα που είναι με τον Εθνικό στην «Αρένα». Στόχος είναι να γίνει άλλο ένα βήμα, να προσθέσει άλλο ένα τρίποντο στο ενεργητικό της και να συνεχίζει να απολαμβάνει όλα του ρετιρέ τα καλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ