aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣAΕΚ/Άλτμαν: Η διαφορά με την Χάποελ Τελ Αβίβ είναι μεγάλη

AΕΚ/Άλτμαν: Η διαφορά με την Χάποελ Τελ Αβίβ είναι μεγάλη

Τον Άλτμαν… έβαλε στο μάτι η Χάποελ Τελ Αβίβ. Γνώριμος ποδοσφαιριστής για την ομάδα του Τελ Αβίβ, αφού αγωνίστηκε στο παρελθόν για μια τετραετία σε δύο θητείες. Ωστόσο, η προσφορά των Ισραηλινών για τον συμπατριώτη τους μεσοεπιθετικό μόλις και αγγίζει το 50% των απαιτήσεων της ΑΕΚ.

Πληροφορίες φέρουν την ομάδα του Ισραήλ να προσφέρει 200.000 ευρώ στους κιτρινοπράσινους, οι οποίοι όμως απαιτούν τα διπλάσιο (€400.000) για να πουν το «ναι» σε παραχώρηση του 29χρονου άσου. Γίνεται αντιληπτό πως, η διαφορά είναι μεγάλη και η ΑΕΚ μόνο εάν ικανοποιηθεί πλήρως θα ανάψουν πράσινο για πώληση του Άλτμαν. Άλλωστε, ο Ισραηλινός θεωρείται εκ των κορυφαίων της ΑΕΚ στη λήξασα σεζόν, υπάρχει πλήρης εκτίμηση προς το πρόσωπό του και οι Λαρνακείς δεν «καίγονται» για παραχώρησή του. Είναι ένα ζήτημα που ίσως τραβήξει για αρκετό καιρό στην παρούσα μετεγγραφική περίοδο και μόνο εάν η Χάποελ ικανοποιήσει τα «θέλω» της ΑΕΚ θα υλοποιηθεί η μετεγγραφή.

Εξάλλου, η ΑΕΚ ανακοίνωσε την καταρχήν συμφωνία με τον 33χρονο (7.3.1990) Αργεντινό δεξιοπόδαρο αμυντικό Φακούντο Σάντσες για τα επόμενα δύο χρόνια. «Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο πριν την έναρξη της προετοιμασίας για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής» ενημέρωσε ο Σύλλογος της Λάρνακας. O Σάντσες τις τρεις τελευταίες σεζόν αγωνιζόταν στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό (65 συμμετοχές, 2 γκολ). Την ίδια ώρα, στην ομάδα της Λάρνακας εντείνουν την προσπάθεια για περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ. Ο Ρόκα το ψάχνει αρκετά, ενώ ενδέχεται να ρίξει δίχτυα και σε ποδοσφαιριστές εντός συνόρων, που στο δικό του μάτι είναι ικανοί να ανεβάσουν επίπεδο την ΑΕΚ τη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ