aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣAEK: Άλλος ένας «τελικός» στην αλυσίδα

AEK: Άλλος ένας «τελικός» στην αλυσίδα

Η αλλαγή του κλίματος είναι δεδομένη στην ΑΕΚ και ο Νταβίδ Καταλά, δεν έχει λόγους να το κρύψει. Και σίγουρα αισθάνεται πολύ πιο όμορφα και πολύ πιο ασφαλής απ’ ό,τι σε σενάριο κακών αποτελεσμάτων στους αγώνες κυπέλλου και πρωταθλήματος που προηγήθηκαν. Στις δηλώσεις του ενόψει του ντέρμπι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, ο τεχνικός των Λαρνακέων, ανέφερε σχετικά: «Πριν από τη νίκη με την Ανόρθωση, όλοι έφερναν την καταστροφή. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία. Δεν ήμασταν η χειρότερη ομάδα πριν, ούτε τώρα είμαστε η καλύτερη. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε την ισορροπία στα αποδυτήρια».

Τόνισε, μάλιστα, ότι αισθάνεται δικαιωμένος και σε προσωπικό επίπεδο μετά το «διπλό» στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»: «Οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα και προσωπικότητα. Είμαι πολύ χαρούμενος για την εικόνα που είχαμε. Αυτή την ενέργεια θέλουμε από τον κόσμο και τους θέλουμε δίπλα μας. Είναι πολύ σημαντικό».

Για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, ο Νταβίδ Καταλά ανέφερε ότι πρόκειται για άλλο ένα ματς στην αλυσίδα των «τελικών»: «Όλα είναι δύσκολα. Είναι τελικοί όλα τα παιχνίδια. Ό,τι κι αν συμβει θα υπάρχουν ακόμα πολλοί βαθμοί. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια σαν τελικό. Αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε στην κορυφή, γι’ αυτό πρέπει όλα τα παιχνίδια να τα αντιμετωπίζουμε έτσι. Πρέπει να είμαστε στο 100% για να κερδίσουμε τον ΑΠΟΕΛ, αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση. Θα είμαστε έτοιμοι. Δεν νομίζω ότι έχουμε πλεονέκτημα διότι ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε μεσοβδόμαδα κύπελλο. Είμαι σίγουρος ότι θα παλέψουν όσο μπορούν».

Ο τεχνικός των Λαρνακέων, αναφέρθηκε και στον Ιβάν Τρισκόφσκι: «Είναι πολύ σημαντικός για μας. Δεν είχαμε αμφιβολία ότι ήθελε να σκοράρει. Το κλειδί είναι όλη η ομάδα όμως. Υπάρχουν σημαντικοί παίκτες στην ομάδα, αλλά το πιο σημαντικό είναι η ομαδική δουλειά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ