aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Αισιοδοξούν και έχουν πάρα πολλούς λόγους

ΑΕΚ: Αισιοδοξούν και έχουν πάρα πολλούς λόγους

Θα μπορούσε η ΑΕΚ να κάνει πιο δυναμική αρχή στο πρωτάθλημα; Προφανώς. Οι πέντε βαθμοί που μάζεψε ωστόσο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, απόρροια μίας νίκης και δύο ισοπαλιών, δεν χάλασαν τους Λαρνακείς. Με εξαίρεση το «στραβοπάτημα» στην πρεμιέρα απέναντι στη Δόξα, από εκεί και πέρα η πορεία του συνόλου κάθε άλλο παρά εκτός στόχων είναι. Προφανώς, υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και εκφράζεται η αισιοδοξία πως τώρα που άρχισε να «γεμίζει» η ομάδα και τα τελευταία μετεγγραφικά αποκτήματα εγκλιματίζονται όλο και περισσότερο, η ΑΕΚ όχι μόνο δεν θα χάσει τον δρόμο της, αλλά θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τους στόχους της.

Τα νέα για τον Νταβίδ Καταλά όσον αφορά στο ιατρικό δελτίο είναι ευχάριστα. Ο Χαβιέ Εσπινόσα ακολούθησε χθες το κανονικό πρόγραμμα, δείχνοντας ότι ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και τέθηκε στη διάθεσή του. Θα αγωνισθεί στο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, ενώ δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το αυριανό ματς κυπέλλου με την Αλκή στο «Αμμόχωστος».

Αυτό θα κρίνει, ασφαλώς, ο προπονητής της ΑΕΚ που θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι απέναντι στην Πάφος FC. Οι Τιάγκο και Μαρτίνεθ συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα, ενώ εκτός επιλογών θα είναι για τα επικείμενα παιχνίδια ο Γκαρσία λόγω μυικού προβλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ