aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Αγωνία για Γκαρσία, οι δύο εναλλακτικές

ΑΕΚ: Αγωνία για Γκαρσία, οι δύο εναλλακτικές

Προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ πήρε η ΑΕΚ. Επικράτησε στην «Αρένα» της Παρτίζαν με 2-1 για τον 3ο προκριματικό γύρο της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Οι κιτρινοπράσινοι παρόλο που βρέθηκαν από νωρίς (18’) πίσω στο σκορ, έβγαλαν αντίδραση και με τα γκολ των Γκαρσία (34’) και Μιλίτσεβιτς (70’) έφεραν το ματς «τούμπα».

Η προσοχή, πλέον, στρέφεται στον επαναληπτικό της Πέμπτης (11/8) στο Βελιγράδι και το «καυτό» στάδιο Παρτιζάνα. Εκεί όπου περιμένει δύσκολη αποστολή τον Χοσέ Λουίς Όλτρα και τους παίκτες του, που όμως έδειξαν στη Λάρνακα ότι μπορούν να τη φέρουν εις πέρας και να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Κάτι που θα σημαίνει αυτόματα «κλείδωμα» της συμμετοχής στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ για τους Λαρνακείς και πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, όπου περιμένει η ουκρανική Ντνίπρο.

Ενόψει της αναμέτρησης, υπάρχει αγωνία για το κατά πόσον θα προλάβει να τεθεί στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού ο Άνχελ Γκαρσία. Ο αριστερός ακραίος αμυντικός αποχώρησε τραυματίας στο 81’ και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να φανεί το μέγεθος του προβλήματος και αν εμπνέει ανησυχία. Οι κιτρινοπράσινοι ελπίζουν ο τραυματισμός του να μην σταθεί ικανός να την αφήσει εκτός του επαναληπτικού, ωστόσο σε αντίθετη περίπτωση, ήδη ο Όλτρα εξετάζει τις εναλλακτικές επιλογές, οι οποίες είναι δύο. Είτε θα χρησιμοποιήσει ως αντικαταστάτη του τον Νικόλα Εγγλέζου, είτε θα μετακινήσει στα αριστερά τον Ρομπέρτο Ροσάλες και το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Κύπρος Χριστοφόρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ