aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Αυτό που κάλυψε τη διαφορά για τον πρωτάρη Καταλά

ΑΕΚ: Αυτό που κάλυψε τη διαφορά για τον πρωτάρη Καταλά

Διαβάζοντας τις δηλώσεις του Νταβίδ Καταλά, από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τον πάγκο της ΑΕΚ έως σήμερα, γίνεται αντιληπτό το πόσο καλά γνωρίζει πού βρίσκεται. Άλλωστε η παράλληλη πορεία του με την ομάδα της Λάρνακας άρχισε από το 2012 ως ποδοσφαιριστής και συνεχίστηκε μετά ως προπονητής Κ19 και τεχνικός αναλυτής α’ ομάδας. Εννιά χρόνια που τον έκαναν καλύτερο γνώστη του τι εστί ΑΕΚ και… από τους ΑΕΚτζήδες!

Αυτό είναι το μεγάλο του ατού, που κάλυψε σε ένα βαθμό τη διαφορά σε σχέση με το γεγονός ότι είναι πρωτάρης στους πάγκους. Γνωρίζει τι θέλει η διοίκηση του συλλόγου της Λάρνακας, τι επιζητά ο Τσάβι Ρόκα, τη νοοτροπία του κόσμου, τα μεγέθη των αντιπάλων και τις ιδιαιτερότητες του πρωταθλήματος.

Προστίθεται ασφαλώς η σοβαρότητα που διέκρινε σε όλη την ποδοσφαιρική καριέρα του, οι εμπειρίες που κουβαλά από τη Λα Λίγκα και προφανώς η προπονητική ικανότητά του. Όλα αυτά, μαζί με το ικανό ρόστερ που του έδωσε ο τεχνικός διευθυντής των Λαρνακέων, συνέβαλαν στην ξέφρενη πορεία της ΑΕΚ στις εφτά αγωνιστικές.

Δίχως αμφιβολία, από τις πιο ενθαρρυντικές εκκινήσεις πρωτάρηδων προπονητών, που δημιουργεί ενδιαφέρον για τη συνέχεια της καριέρας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ