aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΕΚ: 10ήμερη προετοιμασία και φιλικά στην Ελλάδα

Μετά την ολοκλήρωση της άκρως επιτυχημένης σεζόν σε Κύπρο και Ευρώπη η ΑΕΚ άρχισε σιγά-σιγά δουλειά για την νέα καλαθοσφαιρική περίοδο.

Με στόχο η ομάδα να διατηρήσει τα κεκτημένα άρχισαν από τον Ιούνιο οι προπονήσεις με την παρουσία των διεθνών και ορισμένων νεαρών καλαθοσφαιριστών.

Το επίσημο ξεκίνημα των πρωταθλητών για την νέα καλαθοσφαιρική περίοδο θα γίνει στις 16/08. Στις 17/08 η ομάδα θα ταξιδέψει στον Αγρό, όπου και θα πραγματοποιηθεί για ένα 10ημερο το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Από τις 9 μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου Θα ακολουθήσει ταξίδι στην Αθήνα και φιλικά προετοιμασίας στην Ελληνική πρωτεύουσα, στις 10/09 με την ΑΕΚ Αθηνών, στις 11/09 με το Ψυχικό και 14/09 και 15/09 με την Κύμη.

Το συγκρότημα του Λίνου Γαβριήλ θα δουλέψει για να εμφανιστεί πανέτοιμο στις πρώτες επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, που θα είναι ο πρώτος προκριματικός γύρος του FIBA Basketball Champions League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ