aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑACTIVE Radio 107.4 & 102.5: Έρχεται!

ACTIVE Radio 107.4 & 102.5: Έρχεται!

Από την ερχόμενη Δευτέρα 27/3/2017 ο νέος ραδιοφωνικός σταθμός του οργανισμού μας Φιλελεύθερου, ACTIVE 107.4 & 102.5 βγαίνει στον αέρα με slogan «ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ»

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ACTIVE

H MΠΑΛΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ACTIVE

Η ΖΩΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ACTIVE

Ο ΡΥΘΜΟΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ACTIVE

«ACTIVE NEWS/ACTIVE SPORTS 107.4 και 102.5 στα FM, είναι ο νέος ραδιοφωνικός σταθμός που έρχεται να ενισχύσει δυναμικά το χώρο της ενημέρωσης και να απευθυνθεί σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας των πολιτών. Με επίκεντρο τις πρώτες ειδήσεις , που αφορούν στην Κύπρο και τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά και ειδήσεις που επηρεάζουν τον κάθε πολίτη χωριστά, με νέα δυναμική, δράση, ταχύτητα και έντονο συναίσθημα, ο ACTIVE στοχεύει στη σφαιρική ενημέρωση των σύγχρονων απαιτητικών ακροατών, που επιθυμούν παρέμβαση, θέλοντας να αφήσουν και το δικό τους στίγμα στον κύκλο της ενημέρωσης.

Καταξιωμένοι Δημοσιογράφοι με άποψη στα πηδάλια των εκπομπών, διατυπώνουν τη θέση τους, προκαλώντας τους ιθύνοντες να επιβεβαιώσουν ή διαψεύσουν. Τη γνώμη τους καλούνται να παραθέσουν και οι έμπειροι δημοσιογράφοι του Φιλελευθέρου, της Cyprus Weekly, του www.philenews.com , του www.goal.com.cywww.in-cyprus.com, www.like.com.cy και των περιοδικών του συγκροτήματος. Ο ACTIVE έρχεται να διευρύνει την ενημέρωση και να την προσαρμόσει στις ανάγκες της εποχής.

Πολιτικά, Οικονομικά, Αθλητικά, Κοινωνικά, Πολιτιστικά, Διεθνή και Καλλιτεχνικά, του σήμερα, του χθες και του αύριο, είναι τα θέματα που έχουν το μερίδιο τους στην κατανομή των πλούσιων σε περιεχόμενο εκπομπών του ACTIVE. Από το ραδιόφωνο σε κίνηση δεν απουσιάζει η εκλεκτή μουσική, που θα αποτελείται εξολοκλήρου από σύγχρονη και παλιότερη έντεχνη ελληνική μουσική, παλαιό καλό ελληνικό ελαφρύ-λαϊκό τραγούδι, ξένες Pop Rock επιτυχίες σε ποσοστό 70% ελληνική μουσική και 30% ξένη μουσική.»

Έχει ήδη δημιουργηθεί σελίδα στο Facebook activeradiocyprus. Όσοι από εσάς επιθυμείτε μπορείτε να κάνετε LIKE στην σελίδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ