aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Αχρείαστα τα συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ»

«Αχρείαστα τα συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ»

Η οπαδική σελίδα της ΑΕΚ στο facebook aek1994.com στέλνει μήνυμα στον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη πως τα συγχαρητήρια που έστειλε χθες στον ΑΠΟΕΛ για την πρόκριση του ήταν αχρείαστα.

Αναλυτικά: «Αγαπητέ Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη, επειδή πάνω απ’ όλα είσαι πρότυπο σωστού αθλητή και επαγγελματία, εντελώς φιλικά σου λέμε ότι είναι εντελώς αχρείαστα τα συγχαρητήρια προς την πιο εχθρική για μας ομάδα…».

Στη συνέχεια και αφού άνοιξε διάλογος με τους αρκετούς φίλους της ΑΕΚ, η σελίδα ξεκαθαρίζει με διάφορες αναρτήσεις της: «Θεωρείς τόσο χρήσιμο να δίνει παίχτης μας συγχαρητήρια στον αντίπαλο μας τότε για τον τίτλο; Δεν θα μπορούσε πιο σωστά να τα αποφύγει; Το γράφουμε εντελώς φιλικά».

«Δεν αμφιβάλλουμε γι αυτό φίλε. Δες καλά τι γράψαμε. Respect στον ποδοσφαιριστή Χαραλαμπίδη, το γράψαμε και πιο πάνω. Είναι ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ σε όλα. Τί χρειάζεται όμως να δίνει δημόσια συγχαρητήρια στο ΑΠΟΕΛ από το οποίο σαν ΑΕΚ υποφέρουμε με όλα τα συνεπακόλουθα την τελευταία διετία; Πού βρίσκεις παράλογα τα όσα γράφτηκαν;».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ