aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑ' γκρουπ: Εδώ σε θέλω κάβουρα να περπαρτάς στα κάρβουνα

Α’ γκρουπ: Εδώ σε θέλω κάβουρα να περπαρτάς στα κάρβουνα

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Στη β’ φάση του πρωταθλήματος η μπάλα είναι πιο… βαριά για τους ποδοσφαιριστές, καθώς όσο πλησιάζει το τέλος τόσο ανεβαίνει η αγωνία και μεγαλώνει η πίεση. Το Goal.com.cy παρουσιάζει τους ποδοσφαιριστές των ομάδων του α’ γκρουπ, που είδαν δίκτυα από την έναρξη των πλέι οφ, τώρα που καίει το σίδερο, σε έναν «ειδικό πίνακα των σκόρερ».

Λίρα εκατό για την ΑΕΛ αποδεικνύεται ο Ράιαν Μαέ αφού αποδεικνύεται παίκτης για τα δύσκολα. Ο Βέλγος επιθετικός έχει καταφέρει να σκοράρει το 67% των τερμάτων της λεμεσιανής ομάδας στους αγώνες των πλει οφ. Συγκεκριμένα, πέτυχε τα 4 από τα 6 τέρματα που έχουν σκοράρει συνολικά οι γαλαζοκίτρινοι στις 4 πρώτες αγωνιστικές των αγώνων κατάταξης. Δυο γκολ με την ΑΕΚ και αλλά δυο εκτός έδρας με την Ανόρθωση.

Το 50 % των τερμάτων του Απόλλωνα στους αγώνες κατάταξης τα έχει πετύχει (ποιος άλλος;) ο Νικολά Ντιγκινί. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έχει πετύχει 6 τέρματα με τα 3 εξ αυτών να γράφουν το όνομα του Γάλλου επιθετικού. Άλλα δυο τέρματα τα έχει πετύχει ο Μπακαλί Νταμπό, με τους δυο παίκτες να έχουν συνολικά το 83% των τερμάτων του Απόλλωνα στις 4 πρώτες αγωνιστικές των αγώνων κατάταξης (ένα τέρμα πέτυχε ο Γκεριέ).

Ακολούθως, θα συναντήσουμε τον Γκιόργκι Κβιλιτάια ο οποίος έχει πετύχει τα δυο από τα τρία τέρματα της Ανόρθωσης. Εδώ το ποσοστό ανεβαίνει στο 67%. Το άλλο τέρμα της Ανόρθωσης το έχει πετύχει ο Οκριασβίλι.

Το απόλυτο το έχει ο Ιβάν Τρισκοφσκι ο οποίος οδηγεί το σκοράρισμα της ΑΕΚ. Η ομάδα της Λάρνακας έχει καταφέρει να σκοράρει όλα κι όλα δυο τέρματα με τον Σκοπιανό να στέλνει την μπάλα 2 φορές στα δίχτυα.

Όσον αφόρα την πρωτοπόρο Ομόνοια αυτή έχει στείλει την μπάλα στα δίχτυα 4 φορές με τέσσερα διαφορετικά πρόσωπα να σκοράρουν. Τσέποβιτς , Κούσουλος, Λοΐζου και Τζιωνής είναι οι παίκτες που σκόραραν για την ομάδα του Χένινγκ Μπέργκ.

Τέλος, τρία γκολ πέτυχε ο Ολυμπιακός, επίσης με ισάριθμους διαφορετικούς σκόρερ: Σωτηρίου, Κα και Μάντζης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ