aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ2.50 η Ομόνοια, 2.70 η ΑΕΚ στη Bet on Alfa

2.50 η Ομόνοια, 2.70 η ΑΕΚ στη Bet on Alfa

Το εξ’ αναβολής ντέρμπι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος ανάμεσα στην Ομόνοια και την ΑΕΚ είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 19:00 στο ΓΣΠ. Ματς το οποίο είναι σχεδόν στην απόλυτη ισορροπία όσον αφορά τις στοιχηματικές αποδόσεις στη Bet on Alfa που προσφέρει αρκετές επιλογές για τη σημερινή αναμέτρηση τόσο στα 56 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια, όσο και online στο www.betonalfa.com.cy.

Οριακά ξεχωρίζει η απόδοση για τη νίκη της Ομόνοιας που είναι στο 2.50, το διπλό για την ΑΕΚ είναι στη Bet on Alfa στο 2.70, ενώ η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι στο 3.15. Στο 1.95 προσφέρεται η απόδοση για το over 2.5 goals, στο 1.70 για το under 2.5 goals, ενώ η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο σημερινό ντέρμπι στο ΓΣΠ είναι στο 1.75.

Προσφέρονται επίσης και άλλες πολλές επιλογές, για τις αναμετρήσεις του κυπριακού πρωταθλήματος στις οποίες μπορείτε να παίξετε πιο εύκολα από ποτέ.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ