aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ15 ευρώπουλα τα κανονικά, 10 τα μαθητικά (upd)

15 ευρώπουλα τα κανονικά, 10 τα μαθητικά (upd)

Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο «ΑΕΚ Αρένα», που θα διεξαχθεί την Κυριακή (27/08, 18:00). Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει το πρωί από τα γραφεία του σωματείου. Εισιτήρια θα πωλούνται για τις εξέδρες «Γεώργιος Καραπατάκης» (δυτική), AJK Group (ανατολική) και Πετρολίνα (νότια).

Στον αγώνα θα λειτουργήσει και πάλι το Online σύστημα αγοράς εισιτηρίων και ο κόσμος θα μπορεί να πάρει εισιτήριο σε οποιαδήποτε θέση του AEK Arena, εκτός από αυτές που είναι ήδη κρατημένες από κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και τα VIP (τμήμα Αγία Μαρίνα). Το Online σύστημα θα συνεχιστεί μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα. Όσοι προμηθευτούν εισιτήριο του αγώνα με τον Ολυμπιακό μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος διάθεσης εισιτηρίων, θα συμμετάσχουν αυτόματα στην κλήρωση για μία επίσημη φανέλα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Ο τυχερός θα ανακοινωθεί μετά το παιχνίδι.

Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 15 ευρώ* (σ.σ. αρχικά ανακοινώθηκε πως ήταν 20 ευρώ, αλλά ακολούθως διορθώθηκε η τιμή), του μαθητικού εισιτήριου στα 10 ευρώ και του παιδικού εισιτηρίου στο 1 ευρώ. Οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν μιάμιση ώρα (16:30) πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

«Καλούμε το φίλαθλο κοινό για δική του διευκόλυνση, όπως προμηθευτεί έγκαιρα τα εισιτήρια του. Την ίδια ώρα συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από την Μπουτίκ του Σωματείου. Υπενθυμίζεται η εφαρμογή του μέτρου της ταυτοποίησης σε όλα τα παιχνίδια στο ΑΕΚ Arena», τονίζεται μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά το ωράριο στην μπουτίκ και τα γραφεία του σωματείου:

Παρασκευή: 09:00-13:00, 15:00-18:00

Σάββατο: 09:00-16:00

Kυριακή: 10:00-15:00

*Επίσημη ενημέρωση για την αλλαγή στην τιμή των κανονικών εισιτηρίων: «Ενημερώνουμε ότι η τιμή του κανονικού εισιτηρίου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ορίστηκε στα 15 ευρώ και όχι στα 20 ευρώ. Επίσης η κερκίδα Πετρολίνα (Νότια) θα παραμείνει κλειστή λόγω τιμωρίας από την Δικαστική Επιτροπή. Απολογούμαστε στον κόσμο και παρακαλούμε όσους έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο να περάσουν από τα Γραφεία του Σωματείου για να τους επιστραφούν τα λεφτά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ