aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ10 παίκτες του «Big 6» που κυκλοφορούν… ελεύθεροι  

10 παίκτες του «Big 6» που κυκλοφορούν… ελεύθεροι  

Ο μετεγγραφικός «πυρετός» άρχισε να κτυπάει κόκκινο. Τη Δευτέρα, 1η Ιουνίου, άνοιξε και επίσημα η μετεγγραφική περίοδος του Καλοκαιριού και οι ομάδες μπαίνουν για τα καλά στο στάδιο προγραμματισμού ενόψει της νέας σεζόν.

Έχοντας οι πλείστες ομάδες προσαρμοστεί στη νέα τάξη πραγμάτων λόγω της οικονομικής ζημιάς που έφερε η πανδημία του κορωνοϊού δουλεύουν εντατικά στο σχεδιασμό πρώτα με το «ξεσκαρτάρισμα» των υφιστάμενων ρόστερ και ακολούθως με τις μετεγγραφικές «πινελιές».

Τα μεσάνυχτα της 31ης Μαΐου ολοκληρώθηκαν τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που είχαν συμβατικές υποχρεώσεις με ομάδες έως το τέλος της λήξασας σεζόν και δεν προέκυψε συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας.

Μερικοί ποδοσφαιριστές φρόντισαν προτού καν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό τους να βρουν την επόμενη επαγγελματική «στέγη», κάτι που φυσικά επιτρέπεται από τους κανονισμούς. Ο Αντρέας Μακρής αποχώρησε από τον ΑΠΟΕΛ και συνεχίζει στην ΑΕΚ, ενώ ο Βασίλης Παπαφώτης έδωσε τα χέρια με την ΑΕΛ. Και οι δύο μετεγγραφές θα ανακοινωθούν το πιθανότερο εντός της βδομάδας.

Διαβάστε επίσης: Άνοιξε το μετεγγραφικό παράθυρο, τι ισχύει για τις κυπριακές ομάδες

Άλλη μία δεκάδα παικτών του «Big 6», δηλαδή των ομάδων που ήταν στην πρώτη εξάδα, από τα μεσάνυχτα είναι ελεύθεροι να διαπραγματευτούν για το μέλλον τους.

Πρόκειται για τους Μίκου Φέντορ (Ομόνοια), Ρούβεν Ράγιος (Ανόρθωση), Μπόι Βάτερμαν, Στάθης Αλωνεύτης (ΑΠΟΕΛ), Φακούντο Περέιρα, Αντριάν Σαρδινέρο (Απόλλων), Έκτος Χέφελ, Ντάνιελ Μόισοφ (ΑΕΚ) και Ρούβεν Χουράδο, Άνταν Αγκάνοβιτς (ΑΕΛ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ