aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ για διαιτησία: «Η ανακοίνωση της ΑΕΛ μας δικαιώνει»

ΑΕΚ για διαιτησία: «Η ανακοίνωση της ΑΕΛ μας δικαιώνει»

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΛ για τη διαιτησία του Νικόλα Νεοκλέους στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Μάλιστα, το Δ.Σ. των γαλαζοκιτρίνων εξέδωσε ανακοίνωση αμέσως μετά το ματς. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, κλήθηκε να σχολιάσει (Super Sport fm 104.0) τα παράπονα των Λεμεσιανών και συμφώνησε πως έγιναν λάθη από τον συγκεκριμένο ρέφερι.

Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωση γεμάτη οργή από την ΑΕΛ: «Πρόσβαλε το ποδόσφαιρο ο Νεοκλέους»

Αρχικά ανέφερε: «Ήταν ξεκάθαρο ότι εμείς εξηγήσαμε γιατί ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν θέλουμε να διαιτητεύει παιχνίδια της ομάδας μας. Η ανακοίνωση της ΑΕΛ μας δικαιώνει. Κάποια μέσα τοποθετήθηκαν μονόπλευρά ότι έγιναν λάθη μόνο εναντίον της ΑΕΛ. Δημιουργούνται εντυπώσεις. Δεν μας βρίσκει αντίθετους η ανακοίνωση της ΑΕΛ. Εμείς πρώτοι σταθήκαμε σε κάποια πράγματα. Πρέπει να μας προβληματίσει όλους το θέμα».

Για τις φάσεις που έχει παράπονα και η ΑΕΚ, είπε: «Ήταν η φάση με τον Γκοντάλ. Υπήρχε ένα πέναλτι πάνω στον Φλοριάν. Δεν εξυπηρετεί σε κάτι. Είδαμε τις φάσεις και τα λάθη ήταν εκατέρωθεν και όχι μονόπλευρά. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι με την ΑΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ