aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ / Απόλλων / Πάφος FC: Τα σενάρια της μάχης του Κόνφερενς Λιγκ

ΑΕΚ / Απόλλων / Πάφος FC: Τα σενάρια της μάχης του Κόνφερενς Λιγκ

Το βράδυ της Κυριακής (28/5) θα κριθεί το τρίτο εισιτήριο του Κόνφερενς Λιγκ, αφού έως τώρα έκλεισαν θέση ο δεύτερος ΑΠΟΕΛ και η κυπελλούχος Ομόνοιας (ο πρωταθλητής Άρης θα συμμετάσχει φυσικά στο Τσάμπιονς Λιγκ).

Στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος έμελλε να κριθεί η τρίτη θέση, την οποίαν διεκδικούν τρεις ομάδες έχοντας τις εξής θέσεις στη βαθμολογία:

3. ΑΕΚ 63
4. Απόλλων 62
5. Πάφος 60

Το ευρωπαϊκό εισιτήριο θα κριθεί μέσω των κυριακάτικων παιχνιδιών Ομόνοια – ΑΕΚ και Απόλλων – Πάφος FC, που θα αρχίσουν στις 19:00 και θα διεξαχθούν αντιστοίχως σε ΓΣΠ και «Στέλιος Κυριακίδης».

Πάμε να δούμε τα πιθανά σενάρια:

1ο σενάριο: Τρίτη η ΑΕΚ

Με νίκη της ΑΕΚ στο ΓΣΠ εις βάρος της Ομόνοιας θα είναι αδιάφορο το αποτέλεσμα στο «Στέλιος Κυριακίδης».

2ο σενάριο: Τρίτη η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ φέρνει ισοπαλία στο ΓΣΠ και στο «Στέλιος Κυριακίδης» δεν νικά ο Απόλλων την Πάφος FC. Έτσι θα διατηρηθεί στην προνομιούχα τρίτη θέση. Θα έχει 64 βαθμούς και οι άλλοι δύο θα έχουν: 1) Απόλλων 63 και Πάφος 61 στο ενδεχόμενο επίσης ισοπαλίας στο μεταξύ τους παιχνίδι, 2) Πάφος FC 63, Απόλλων 62 σε ενδεχόμενο νίκης των γηπεδούχων.

3ο σενάριο: Τρίτος ο Απόλλων

Η ΑΕΚ ηττάται στο ΓΣΠ από την Ομόνοια και ο Απόλλων είτε νικά είτε φέρνει ισοπαλία στο «Στέλιος Κυριακίδης» με την Πάφος FC. Με νίκη του η βαθμολογία θα είναι Απόλλων 65, ΑΕΚ 63, Πάφος FC 60, ενώ με ισοπαλία θα πάει Απόλλων 63, ΑΕΚ 63, Πάφος FC 61. Στο ενδεχόμενο ισοβαθμίας οι κυανόλευκοι υπερέχουν των κιτρινοπρασίνων λόγω των μεταξύ τους αποτελεσμάτων (0-1, 2-1, 1-0, 1-0).

4ο σενάριο: Τρίτη η Πάφος FC

Η ΑΕΚ ηττάται στο ΓΣΠ από την Ομόνοια και η Πάφος FC νικά τον Απόλλωνα. Η βαθμολογία θα είναι: Πάφος FC 63, ΑΕΚ 63, Απόλλων 62. Οι γαλάζιοι υπερέχουν των κιτρινοπρασίνων στα μεταξύ τους αποτελέσματα (1-0, 0-1, 4-0, 1-1).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ