aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ: Το πέναλτι, η φάση και ο MVP

ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ: Το πέναλτι, η φάση και ο MVP

Ήταν εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα όπου «καθάρισε» πολλές φάσεις σε στιγμές που η ΑΕΚ δεχόταν πίεση, ενώ πέτυχε και το μοναδικό γκολ του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ με ωραίο σουτ. Δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος το πρόσωπο του αγώνα πέρα από τον Μίκελ Γκονθάλεθ.

Η καθοριστική φάση:

Το δοκάρι του Ντε Βινσνέντι στην τελευταία φάση της αναμέτρησης ήταν η φάση που θα άλλαζε τα δεδομένα στον αγώνα και πιθανότατα στο πρωτάθλημα ολόκληρο. Ο Αργεντίνος, που ήταν σε καλή μέρα, δεν βρήκε στόχο από πλεονεκτική θέση και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Η διαιτησία:

Μπόλικη δουλειά είχε ο Τιμόθεος Χριστοφή. Μόνο στο πρώτο ημίχρονο έβγαλε οκτώ κίτρινες κάρτες και θα μπορούσε να βγάλει ακόμη περισσότερες, μιας και Μοράις και Τάμαρι τη γλύτωσαν. Η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι στο 2′ σε μαρκάρισμα του Γιάννου από τον Βούρο, όμως ο Ελλαδίτης επιθετικός έπεσε εύκολα. Ο ΑΠΟΕΛ στο 18’ ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γκαρσία πάνω στον Τάμαρι και ο Χριστοφή έπρεπε να δώσει την παράβαση, ο Γκαρσία βρήκε πόδια περισσότερο. Σωστά αποβλήθηκε ο Ακοράν στο 60’.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ